Michał - ocena (1) Szkoła wspiera ucznia. Miła atmosfera. Fajni nauczyciele Michał Lucjan - ocena (1) Moje dziecko jest bardzo zadowolone z nauki w "Lingwiście". Oferowane zajęcia... Lucjan Uczennica - ocena (1) Szkoła jest świetna właśnie rada rodziców zakupiła nowe kanapy, krzesła,... Uczennica
Krzysztof - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do edukacji. Szkoła kładzie duży nacisk na... Krzysztof Irena - ocena (1) poziom nauczania Irena izabela - ocena (1) to miejsce, gdzie panuje wspaniała atmosfera. Uczniowie czują się częścią... izabela Nadia - ocena (1) Tragedia nauczyciele zachowują się tak jak by nie mieli uczuć Nadia DP - ocena (1) Bardzo dobra szkoła na wysokim poziomie nauczania. Na pierwszym miejscu w tej... DP Oliwia - ocena (1) Szkoła stosuje nowoczesne metody nauczania, które są nie tylko skuteczne, ale... Oliwia Rodzic - opinia (4) Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez... Rodzic Zadowolony Rodzic z dzieckiem - ocena (1) Polecam w imieniu moim i dziecka, które bardzo chętnie chodzi do tego... Zadowolony Rodzic z dzieckiem Elwira - ocena (1) Nauczyciele w "Lingwiście" są dobrze wykwalifikowani i zaangażowani, co... Elwira uczennica - ocena (1) Świetna szkoła, z bardzo przyjazną atmosferą i bogatą ofertą dla uczniów.... uczennica Adam - ocena (1) W "Lingwista" doceniam przede wszystkim indywidualne podejście do każdego... Adam Ania - ocena (1) Dobra atmosfera, kadra nauczycielska życzliwa i otwarta. Dobry poziom nauczania. Ania Rodzić - ocena (3) Jestem przerażona i obrażona zachowaniem nauczyciele w tej szkole. Moja córka... Rodzić Mama licealisty - ocena (1) Bardzo słaby poziom nauczania fizyki - nauczyciel jest emerytem i nie daje... Mama licealisty dk - ocena (1) bardzo pozytywna szkoła, prowadzona przez mądrych ludzi, wychowująca mądrych,... dk Tomasz Marcin Wilczek - ocena (1) Słabe. Syn nie może wyjść ze szkoły bez mojej pisemnej zgody. Co to ma być? Tomasz Marcin Wilczek Obserwator - ocena (1) Nauczyciele zachowują się jak urzędnicy szkolni. Już nie uczą. Najważniejsze... Obserwator