Polecam z czystym sumieniem (2) Wszystkim rodzicom którzy chcą by ich pociecha była pod profesjonalną opieką,... Kamila WEGNER Polecam (1) Polecam jak najbardziej to przedszkole. Mojemu synkowi aż się nie chce z... Piotr Fajne miejsce (3) Polecam ta mała placówkę,opieka jest tan fachowa,panie bardzo miłe ,dzieci... Aga
Edukacja i zabawa! (1) Punkt Przedszkolny "Szkrabik" to świetne miejsce dla dzieci, które po raz... zadowolona Rozwój poprzez zabawę (1) W "Szkrabikach" dzieci są pod opieką zespołu, który dba o ich prawidłowy... Katarzyna K. Polecam (1) Bardzo polecam Szkrabika!!! W tym miejscu pracuje bardzo dobrze wyszkolona... Magda super przedszkole (2) Nasza córeczka chodzi do tego przedszkola od początku jego istnienia.... szcześliwi rodzice bardzo dobre miejsce na terapię (1) od 2 tygodni dopiero korzystamy z usług w tym punkcie, zainteresowały nas... Gabi Miłe opiekunki i warta polecenia placówka (1) Postanowiłam zorientować się czy panie opiekunki dadzą sobie radę z moimi... Dorota SUPER MIEJSCE!!!! (1) Byłam tam parę dni temu.Panie są miłe,uśmiechnięte i kompetentne.Sale są... Młoda mama