Szok!!!!!!Facowcy od siedmiu boleści.

W marcu zleciłem szereg robót m.in. wymianę rozrządu a co za tym idzie wymianę pompy wodnej. Pompa ta została w chamski sposób zamontowana tzn. uszkodzona w trakcie montażu (opinia innego mechanika skąd inąd absolwenta politechniki) czego efektem był wyciek płynu chłodniczego. Mechanicy z tejże firmy autorytatywnie stwierdzili, że to .... wyciek oleju z miski olejowej po czym uzupełnili ...płyn chłodniczy, który w podejrzany sposób ubywał z układu. Po sugestii mojej i mojej żony( która potrafi odróżnić płyn chłodniczy od oleju chociażby po kolorze) w przeciwieństwie do niedouczonych mechaników po ledwie zawodówce, byli bardzo oburzeni, że nie zgodziliśmy się z tą diagnozą. Nie było mowy o natychmiastowym usunięciu usterki z powodu braku wolnych terminów, nawet gdyby samochód miałby być unieruchomiony na wiele tygodni i nie ma mowy o tzw. gwarancji po usługowej. Ich to nie obchodzi: to nic , że usługa została przez nich wykonana źle, to nie ma znaczenia. Szcycą się dużym portfelem zamówień, nie mają czasu na reklamacje. Byle więcej, byle szybciej, byle jak aby tylko tylko skasować za niefachową obsługę. Nigdy więcej korzystania z usług tej firmy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

odpowiedź na szok

coś tu mi nie gra naprawiam u nich już trzeci samochód jeszcze od czasów Kwik Fit do tej pory raz reklamowałem naprawę .Rzeczywiście czasami ciężko sie do nich dostać ale po zgłoszeniu problemu już na drugi dzień miałem wymienione łożysko na nowe . Aby powiedzieć ,że coś spieprzyli trzeba oprzec sie na ocenach fachowców lub rzeczoznawców a nie na opini jakiegos garażowca .Nie szukałem pomocy w innych warsztatach tylko złożyłem reklamację w miejscu wykonania usługi , nie zdażyłem sie porządnie wypowiedziec a moja skoda stała na podnośniku .
Uważam ,żed jest to jeden z lepszych warsztatów po za siecią serwisową .Moglibz robi wicej ryecyz ywiayanzch y elektronik bo y tzm musye jecha do innego warsztatu ale to jest ciezka dziedzina

chlopaki tak dalej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12