Naprawa Ford 1.6 tdci tylne zawieszenie (1) Polecam. Wykonane prawidłowo. Ustawiona zbieżność. Wszystko śmiga. Darek Nie polecam , katastrofa (1) Feu Verte Gdynia jest najgorszym warsztatem w jakim bylam . Naprawiali mi... zawiedziona Serwis godny polecenia (1) Byłem na wymianę opon. Bezproblemowe umawianie terminu, szybka dostawa i... Łukasz
Beznadziejny Warsztat (2) Pseudo mechanicy, chyba po szkołach budowlanych albo od naprawiania pralek.... Macias Niepolecam tego zakładu, brak profesjonalizmu (1) Niestety ale trafiłem do tego zakładu gdyż nie miałem wyboru, pilnie... oburzony Rewelacja :) (1) Polerowanie reflektorów co prawda zakończyło się z pewnym opóźnieniem, ale... nzt Nie polecam.. (1) Podjechałem, bo stukało mi coś w zawieszeniu. Diagnoza: przekładnia do... ppww stanowczo odradzam zakup opon "z dożywotnią gwarancja" BUJDA! (1) Zakupiłem opony continental z dożywotnią gwarancją. Jedna z opon uległa... NIEZADOWOLENI nie polecam (1) Korzystałem kilka razy. Powiem tak: jak ktoś ma wymianę oleju lub klocków... czarek Mile zaskoczony (1) Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Byłem umówiony na ustawienie zbieżności w... Adriano Opinia (3) Ostatnio po raz pierwszy korzystałem z ich usług i jestem zadowolony. Obsługa... Marcin szybko, sprawnie i komplekowo (2) usterka bardzo szybko została zlokalizowana, została przeprowadzona również... mondeo Wymiana piór wycieraczek - a jaka rozrywka ... (1) Przejeżdżając obok, zajechałem wymienić pióra wycieraczek ... 10 minut -... Ja niepolecam (5) haos brud i syf pan z biura obsługi tężny, bardzo krzyczy na mechaników sam... mika Strata czasu! (1) Umówiłem się na wizytę w warsztacie telefonicznie dzień wcześniej na godzinę... np Drogo i niekompetentnie. (3) Pojechałem autem z zapieczoną linką hamulcową. Zdaniem Autoserv jest tylko... Arek Skąd te opinie? (5) Czytam i jestem w szoku, Jeżeli chodzi o Feu Vert Gdynia to jestem bardzo... Emilia Nie polecam, jakość usług spada z roku na rok (1) Chociaż jestem (a właściwie byłem) klientem tego serwisu przez 7 lat, to... Wallace obniżyli loty (4) kiedyś, w czasach gdy pracowali pod szyldem Shell'a wielokrotnie odwiedzałem... Adam B. (Opel Astra G 1.7 CDTI) Polecam! (3) Uratowali mi wyjazd na wakacje, wykonując poważną naprawę silnika w chwili... Magda