Szpital na Zaspie czy Wojewódzki ???

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam
Mam wielki dylemat odnośnie wyboru szpitala do urodzenia swojego pierwszego upragnionego dziecka - sam poród mnie przeraża i dlatego chciałabym jak najbardziej świadomie podjąć decyzję gdzie rodzić??.
Biorę pod uwagę dwa szpitale: Wojewódzki i Zaspa - proszę o opinię na temat tych szpitali
jak to wszytko wyglada od strony pacjenta
- zabiegi standardowe przy przyjęciu do porodu itd.
- co trzeba zabrac ze sobą
- jak wygląda porodówka - sale jednoosobowe czy zbiorowe ?
- wizyty mężów po porodzie??
Za każdą informację bardzo dziękuję
Pozdr,

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szpital na Zaspie czy Wojewódzki ???

Polecam goraco Szpital Wojewodzki. Z zabiegow standardowych przy porodzie jest np golenie i lewatywa, ja do szpitala zabralam dla siebie kosmetyki, podklady, majtki jednorazowe a dla maluszka ciuszki, pieluchy i kosmetyki ktore mi sie kompletnie nie przydaly. To moje pierwsze dziecko i tez bardzo balam sie porodu ale naprawde nie jest tak strasznie jakby sie moglo wydawac. Jesli maz jest pzry porodzie to oczywiscie widzi jak dziecko jest myte, osuszane itd, a jesli chodzi o odwiedziny juz po porodzie to malzonek widzi dziecko zza szyby tzn zostawiasz dziecko i idziesz do meza, po czym oboje mozecie popatrzec na maluszka zza szyby. Pozdrawiam.

Re: Szpital na Zaspie czy Wojewódzki ???

sale porodowe sa pojedyncze i jest tez jedna sala do porodu w wodzie.

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...