Szpitalny Oddział Ratunkowy

Pogotowie ratunkowe

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

Marta - ocena (1) To jest jakaś kpina. Trafiłam dziś rano na SOR w Gdyni z powikłaniami po... Marta Anna B - ocena (1) Wróciłam właśnie ze szpitala. Wyszłam odmawiając podpisu, że rezygnuje z... Anna B Lucy - ocena (1) Aby dostać się na oddział w szpitalu , trzeba przejść drogę przez mękę - SOR... Lucy
Anna Chojnacka - ocena (1) Brak słów niewykwalifikowany personel, brak empatii Anna Chojnacka Załamany - ocena (1) To jest kryminał! Pacjent przysłany przez lekarza z podejrzeniem zakrzepicy... Załamany aura69 - ocena (1) Mama 81lat przywieziona przez pogotowie gdzie Pan Łukasz (ratownik) był... aura69 Mirosława - ocena (1) Dnia 17 kwietnia 2024 roku w godzinach popołudniowych trafiłam na SOR w... Mirosława Magda - ocena (1) Sor Gdynia porażką 8 godz czekania na pierwsze badanie krwi a usg po 10 godz... Magda Mariusz Iwanowski - ocena (1) Poniżej zera przywiozło mnie pogotowie przez 4 godziny kontaktu kompletnie... Mariusz Iwanowski Kinga - ocena (1) Sor w gdyni to jakiś ponury żart. Pełna kompromitacja, znieczulica i co... Kinga Jola - ocena (1) Po prostu szok,co personel robi i jak się zachowuje wobec... Jola e. - ocena (1) Złamałam rękę i trafiłam na SOR w Gdyni. Dostałam znieczulenie, porobili mi... e. Mateusz - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla personelu i dla lekarzy za szybkie przyjęcie na... Mateusz Pacjent - ocena (1) Na Sor Gdynia czekałam 9 godzin ze złamaną noga. 3 godziny od rejestracji... Pacjent Małgorzata - opinia (1) SOR ma moce przerobowe na zajęcie się pacjentem tylko kilka godzin, a często... Małgorzata Iwona - opinia (1) Personel z rejestracji do zwolnienie. Jak mozna krzyczec na ludzi i trzaskac... Iwona Ratownik ( niedoszły ) z Miami - opinia (1) Za tak trudną , stresującą i niewdzięczną pracę , po pierwszej wizycie... Ratownik ( niedoszły ) z Miami Magdalena Bieniek - opinia (1) Bardzo miły, kompetentny i opanowany personel!!! Byłam meeega zaskoczona po... Magdalena Bieniek Andrii - opinia (1) Byłem z moją dziewczyną, która obawiała się ugryzienia przez kleszcza.... Andrii Agnieszka - opinia (1) Szok ! Nie mogłam uwierzyć w to ze w takim miejscu tak traktują ludzi które... Agnieszka