Szukam dobrego biura podrózy!

Wiem ze nie ma czegos takiego jak biura podrozy bez zastrzerzen zawsze cie jakies ,,ale''. Mysle ze znajda sie ze 3 biura pozdrozy z Trojmiasta godne polecenia.Prosze o pomoc w tej sprawie.Bese wdzeczna za wszystkie opinie na temat biur podrózży.Dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam dobrego biura podrózy!

Hej,

Zalezy tez gdzie chcesz pojechac. Niektore biura specjalizuja sie w konkretnych krajach. My bylismy na Krecie z Itaka...biurem, ktore jest bardzo rzadko wybierane przez mieszkancow 3-miasta, ale to dlatego, ze nie ma bezposredniech wylotow z Rembiechowa...a szkoda, bo my jestesmy bardzo zadowoleni.

Pzdr
Daga

no własnie,a bysliscie moze na Majorce albo w hiszpani -costa brava?

Polecam biuro (zapomniałem nazwy, coś ala VIVA VERDE) - w centrum gdzie jest intermarche przy al. rzeczpospolitej - bardzo miła i kompetenta pani. Sam miałem podobny dylemat i trochę biur 3miejskich zwiedziłem. Te mogę polecić z czystym sumieniem :)

Fajnie...dziekuje, zobacze to biuro, ja tez juz troche pozwiedzałam biur.

Hej Olu!
Polecam Ci biuro "Lauer", na Starym Mieście w Gdańsku. (ulicy nie pamiętam, znajdź w wyszkukiwarce). Nie wiem jak szeroką mają ofertę, ale wiem na pewno, że szef jest niesamowicie drobiazgowym profesjonalistą- jeżdżę z nim jako pilot. Jeśli mogę Ci służyć informacjami na temat Costa Brava...Tam też jeździłam jako pilot, a któż może wiedzieć o tym więcej?

Pewnie...dziekuję.To moze poda Pani maila do siebie to sie odezwe- jezeli mogłabym o cos zapytać...Ola

Inne tematy z forum

Białe tango (259 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Jak bezpiecznie inwestować na forex? (38 odpowiedzi)

Witajcie. Chętnie wymienię się doświadczeniami, a bardziej usłyszę Wasze porady, bo sam zamierza...

Szukam systemu CRM (16 odpowiedzi)

Szukam CRMu dla 6 pracowników, branża serwisu klimatyzacji. Mamy bałagan w firmie. Musi być...