Szukam dobrego psychiatry

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
najlepiej takiego co specjalizuje się w leczeniu nerwic, szczerze mówiąc mam już dosyć mojego 5 letniego leczenia bez rezultatów. miałam już trzech lekarzy, a leków to tyle, że moja wątroba już ledwo funkcjonuje. Dlatego, może znacie jakieś dobrego specjalistę w nerwicach, bo mi już ręce opadają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam dobrego psychiatry

Ja nie mam tego problemu ale ide z dzieckiem do dr JAklewicz. Podobno jest najlepsza. a Czym sie objawia twoja nerwica? Chcę zobaczyc czy moje dziecko ma podobny problem...

Prof. Landowski - Gdynia.

podobno Landowskiego nie polecaja ja tez czytalam wiele negatywnych opini o nim

Ewa chetnie pogadam z toba na priv bo tez mam podobny problem

No widzisz, a ja znam osoby, który pomógł, opinie w necie też nie są wcale takie złe.

Z tego co wiem jest dobra psychiatra w Nowym Porcie ,ja osobiscie chodze tylko dopsychologa tam ale znajomi sie tam lecza i podobno skutecznie chociaz ja z nerwica chodze do neurologa we Wrzeszczu rewelacyjna kobieta:)

mój znajomy leczył się u p. Landowskiego i był zadowolony- ale z jego doświadczenia mogę poradzić, zeby oprócz psychiatry do leczenia włączyć dobrego psychologa klinicznego- dopiero dwutorowe leczenie daje długotrwałe efekty- mój znajomy chodził do p. Borysa na Osowej- bardzo mu się poprawiło

Ja jestem psychologiem, i z tego co zrozumiała do Twoje 5 letnie dziecko ma nerwice, czy tez ty. Bo tak do końca to jasno nie wynika z Twojej wypowiedz? Jeżeli to twoje dziecko to myślę że lepszy byłby psycholog najlepiej specjalizujący się w terapii rodzinnej, ponieważ nerwice u dzieci mają często podłoże w problemach rodzinnych. Siebie nie polecam, bo nie jestem terapeutą, ale powinnaś poszukać jakiejś poradni z twojego miasta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie, nie dziecko ja mam nerwicę. ja dzieci nie mam

Polecam Uniwersyteckie Centrum Kliniczne,
http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/22299/Wieslaw-Cubala/psychiatra/Gdansk

W negatywne opinie na temat Doktora trudno mi uwierzyć.

Uważam że dr Borys jest najlepszym specjalistą od spraw związanych z nerwicą. Z tego co się orientuję oprócz studiów medycznych jest również psychologiem klinicznym. POLECAM go, jest fantastycznym psychiatrą i psychologiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na Gospody w Gdańsk- Żabianka jest Poradnia Psychologiczno-psychiatryczna ...ja cos...

Asialel, kiepsko idzie ci zarówno czytanie, jak i pisanie. Jak ty, dziewczyno, szkołę średnią skończyłaś, o studiach nie wspominając?
Gdzie masz w tekście autorki tematu cokolwiek o dziecku?

Jak możesz kogoś pouczać pisząc że coś z czyjejś wypowiediz jasno nie wynika?
Poza tym formułuj swoje myśli staranniej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

księgowa?? czy warto? (45 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Czy kiedykolwiek "żałowałyście" że zdecyedowałyście się na drugie dziecko? (38 odpowiedzi)

Hej, wiem, że brzmi strasznie, ale nie chodzi mi o wywołanie jakiegoś poruszenia. "Żałowanie" w...