Szukam dobrego stolarza w Trójmieście

Witam , szukam stolarza , dobrego w rozsądnych cenach. Do zrobienia kuchnia dwie szafy , zabudowa umywalki , szafka TV. Proszę o jakieś namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam zapraszam do firmy na załogowa9 www.grzesmeble. pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam dobrego stolarza w Trójmieście

Polecam firmę Krismeble. Adres e-mail poczta@krismeble.net.pl . Sama u tego pana robiłam kuchnię i garderobę. Proszę się skontaktować, pomiar i projekt za darmo, najwyżej się pan rozmyśli, ale warto. Dobre ceny, i dokładną realizacja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ostatnio robiłam dużą, białą kuchnię pod zabudowę na wysoki połysk,szafę przesuwaną-wykonywał Pan Marcin.
Naprawdę polecam-cenowo również można się dogadać.
Jestem w trakcie kończenia łazienki i sypialni-tam również będę zamawiać szafę przesuwaną i zabudowę do łazienki u Pana Marcina.
Namiary 509306346

Pisać wiele można 504 924 787 wykonuje ja nie tam ktoś
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Jasta Bis z Kosakowa.
Panowie zrobili mi całką kuchnie, zabudowę do przedpokoju i sypialni, łózko do sypialni i meble do salonu. Jestem zadowolona w 100%. Polecam bardzo :)

Inne tematy z forum

Przeprowadzki kto i za ile Wejherowo (5 odpowiedzi)

Witam, poszukuję ekipy do przeprowadzki Wejherowo - Wejherowo proszę o przedstawienie oferty...

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Schody (3 odpowiedzi)

Witam, Poszukuje firmy badz stolarza ktory wykona mi schody w domu. Wstepnie podobaja mi sie...