Szukam fachowca do zrobienia kuchni (Gdynia)

W mieszkaniu było biuro, więc całe mieszkanie jest wykończone, ale kuchni jako takiej nie ma wcale. Jest tylko puste pomieszczenie (oddzielna kuchnia) i wystające przyłącza.
Szukam kogoś, kto wykona zabudowę kuchenną, blat, szafki, zamontuje zlew, lodówkę, zmywarkę i pralkę (w łazience nie ma na nią miejsca).
Termin nie jest super pilny, dobrze by było gdyby całość była gotowa na luty/marzec 2016.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam fachowca do zrobienia kuchni (Gdynia)

504924787

Witam Pana wykonuję kuchnie na wymiar z wszystkimi przyłączami sprzętów tel: 505 669 355 pozdrawiam

505962530

668 832 210 wikadameble.pl. Można obejrzeć galerię zdjęć z projektów które sami robili. Wszystko robią sami, projekt, pomiary i wykonanie. Moim znajomym robili całe mieszkanie i muszę przyznać że byłam pod wrażeniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jesteśmy profesjonalną firmą remontowo - budowlaną. wdrazajaca nowe technologie budowlane Oferujemy Państwu pełen zakres usług budowlanych oraz remontowych, zakup i transport materiałów do klienta.

Wykonujemy przede wszystkim:
montaz płyt G-K poddaszy i wszelkiego rodzaju zabudowy
docieplenia poddaszy
docieplenia budynkow
szpachlowanie i wyrównywanie powierzchni
cekolowanie, malowanie
tapetowanie,
glazurę i terakotę,
skuwanie płytek ceramicznych, posadzek,
montaż paneli podłogowych i sufitowych
hydraulika i elektryka
oraz inne usługi nawet te nietypowe, związane z wykańczaniem wnętrz.
Prace wykonujemy w oparciu o nasze doświadczenie oraz życzenia i możliwości klienta. W bardzo krótkim czasie i PRZYSTĘPNEJ CENIE wykonamy remont mieszkania.
Prosimy o kontakt, w celu uzyskania szczegółowej wyceny, ceny podlegają negocjacji.
tel 512-759-350 nasze wykonywane prace mozna ogladać na stronie http://www.Lider-rembud.pl Tomasz Cichal

Inne tematy z forum

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...

Budowa mojego domu może się komuś przyda (5 odpowiedzi)

. dom stoi i bardzo przydała mi się biała lista, więc spłacam dług. Kilka firm, które...

ogród (13 odpowiedzi)

Cześć, wiecie jak zadbać o ogród przed zimą? Widziałem na stronie...