Szukam fotografa robiacego zdjecia cyfrowym aparatem

jak w tytule. chodzi mi o zdjecia do dyplomu. mile widziane info gdzie i za ile. thx.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam fotografa robiacego zdjecia cyfrowym aparatem

Witam
posiadam aparat cyfrowy
o jaki typ zdjęć chodzi?
pozdrowienia
Monika

chodzi o fotografa, ktory robi zdjecia, do legitymacji, paszportu, i do dyplomu. wiem, ze sa takie zaklady gdzie maja aparaty cyfrowe i pokazuja jak wyjdzie zdjecie i jak cos nie pasi to poprawiaja

Niejestem pewna ale taki fotograf jest chyba w gdansku kolo Zbrojowni... niewiem dokladnie jaka to ulica ale chyba Kolodziejska, robilam tam zdjecia jakies pol roku temu i wtedy bylo...

dzieki

taki fotograf jest na pewno w Urzędzie Miasta przy nowych ogrodach na półpiętrze między chyba 2 i 3 piętrem
najlepiej wejść bocznym wejściem za wbk

rowniez dzieki ;)

Możesz też spróbować na Morenie, w przychodni. Studio fotograficzne i gość znający się na rzeczy :-) Szkoda tylko, że nie można wziąć ze sobą kopii zdjęcia na dysku..

Pozdr

ja mam taki aparacik i kamerke dv a jak sie zdecydujesz to zrobie ci takie sesion ze ci fotoodpadnie apotem jeszcze poprzegladamy i poprawimy co trzeba.
w rowek le le le

Zakład fotograficzny na Przymorzu - ul Kołobrzeska - niedaleko kolejki (po lewej stronie idąc od niej)
koszt taki jak innych zdięć dyplomowych
Także przy urzędzie pracy - w budynku obok na parterze - są strzałki z napisem FOTOGRAFIE DO PASZPORTU - też robi cyfrowym ale w siermiężnych warunkach

Pewnie już za późno, ale taki fotograf jeśli się nie mylę jest w Oliwie przy ul. Grunwaldzkiej "Pan Fotograf" naprzeciwko pętli tramwajowej, wybierasz ujęcie, możesz zretuszować i jeśli dobrze pamiętam to i na dyskietce możesz sobie je "wziąć"
Powodzenia w szukaniu ;)

Inne tematy z forum

Naturystycznie (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich szczególnie kobiety. Od dłuższego już czasu nurtuje mnie jedno pytanie,...

Czy brak zainteresowania to normalne? (22 odpowiedzi)

Witajcie Mam ponad 20 lat, jestem w sumie młodą ciekawą świata dziewczyną i ...nie interesuję...

Problemy ze znalezieniem pracy. (10 odpowiedzi)

Czy tylko ja mam takie problemy ostatnio? Od prawie 2 msc jestem bezrobotna - pracowałam w...