Szukam ginekologa - endometrioza

Witam, wiem ze temat już był ale minęło sporo czasu i szukam aktualnych informacji. Czy któraś z kobitek mogłaby mi polecić ginekologa, nie mówię specjalistę, ale takiego, który ogarnia endometriozę. Super jakby był na NFZ ale prywatnie też. Najlepiej Gdańsk i okolice trójmiasta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Trójmieście nie ma bardzo dobrych specjalistów od endometriozy, zwłaszcza na NFZ, Dobry jest dr Maksymilian Kurkowski, przyjmuje pryw w Gdańsku a operuje na NFZ ale poza Trójmiastem. Trójmiejskie szpitale unikaj, nie usuną zmian w całości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiesz co, w trojmiescie to nie kojarze, sama lecze sie w Warszawie, w szpitalu Medicover, tam maja specjalistów stricte od endometriozy

Na NFZ czy prywatnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

prywatnie wizyta i prywatnie zabieg, ale bardzo dobry jest dr Doniec - EvaClinic Warszawa ab pryw, ale operacje na NFZ w Warszawie na Saszerów, mają też robota Da Vinci do trudniejszych przypadków

witam zobacz dr Miśkiewicz gdynia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Szukam ginekologa - endometrioza

Dziękuję za każdą informacje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dr Kwieciński to naprawde dobry ginekolog, ale niestety nie na NFZ. Przyjmuje w Kolbudach i w Gdańsku Wrzeszczu.

Inne tematy z forum

Mały członek faceta (7 odpowiedzi)

Witam Otóż przez dłuższy czas seks nie sprawia mi przyjemności. Mianowicie zastanawiam się czy...

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

Fermony Love Desire (7 odpowiedzi)

Chciałam sobie kupić te feromony. Cz któraś z Was je używała i może coś na ich temat napisać?