wiek to tylko liczba, napisz że wyglądasz sexy jesteś zadbana i czujesz się jakbyś miała 30-kę ¯\_(ツ)_/¯ , blond też nie problem farby do włosów są w każdym sklepie zresztą chyba jeden na stu facetów uzależnia dołączenie się do spacerów od koloru włosów.
Moim zdaniem napisała to, co napisać powinna.
Zasadnicze jest określenie "pulchna". Dla niektórych facetów tusza z mety dyskwalifikuje kobietę, a dla innych będzie kluczową zachętą do poznania. Reszta cech zostanie ujawniona podczas spaceru.
Ja bym napisał...
Zadbana sexowna milfetka w rozmiarze XXL, mini podróżniczka (wszak spacery to nie siedzenie w domu), pozna towarzysza 44+ do wspólnych spacerów (albo "o podobnych zainteresowaniach" ) , jeszcze info czy to krótkie spacerki typu 2k koków czy jakieś maratony na 10k kroków.
A potem już tylko czekać , jak widać po innych wątkach czasem.... 18 lat ¯\_(ツ)_/¯
to prawda. Jestem również pulchna, mam bardzo duże...oczy, są chętni, żeby oznać, ale też tyle samo facetów nie lubi takich. Nawet podoba mi się to, że dla wielu taka kobieta to jak miś....plus walory seksualne, ofc.