Szukam koleżankę, przyjaciólkę.

Witam :)
Mieszkam na Filakowie od prawię od 2 lat, jestem obcokrajowcem, mam 34 lata i szukam koleżankę która też jest sama, może przyjechała z innego miasta i też nie ma tu nikogo :). Mieszkam z mężem i córką, jestem bardzo towarzyska osoba i brakuje mi przyjaciółki. Chciała bym z nią pójść na kawę, może na rower albo razem na fitnes lub basen.
Mam nadzieję że znajdę przyjaciółkę bo poprzednia została w innym kraju :).
Pozdrawiam
Swietka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam koleżankę, przyjaciólkę.

Witaj,
Ja przeprowadziłam się z innego miasta, mieszkam na fikakowie od czterech miesięcy. Nie nam tu nikogo, czasem brakuje mi babskiego towarzystwa, jeśli masz ochotę odezwij się...

Dziewczyny, odezwijcie się, wybierzmy się gdzieś we trzy. Ja jestem z jedynki (Karwiny I). Moje gg: 10303210

Witaj, jeśli nadal szukasz - bakowo3@wp.pl, pozdrowienia !

Witaj! ...wlasnie odczytalam Twoje ogloszenie...dobrze sie sklada bo tez mieszkam na Fikakowie ...gdybys potrzebowala towarzystwa odezwij sie moje gg 1098 8125

to ja z chęcią też się dołączę ;)
może nie mieszkam na Fikakowie ale troszkę niżej ;)
przeprowadziłam się z poza trójmiasta, zostały mi dwie przyjaciółki z rodzinnego miasta ale i tak czuje się "osamotniona" ;)

nr gg 5089046 :)

mieszkam tu dopiero od miesiąca więc tez nikogo tu nie znam, jeżeli ktoś jest zainteresowany moje GG 11727574

Inne tematy z forum

Foresteria (6 odpowiedzi)

Foresteria powstaje przy ulicy Bieszczadzkiej w Gdyni, w prężnie rozwijającej się dzielnicy...