Szukam koleżanki :) 20+

Temat dostępny też na forum: Redłowo
Cześć dziewczyny!
Czy znajdzie się w naszej pięknej, ale trochę samotnej dzielnicy jakaś dziewczyna chętna pójść na kawę, zakupy czy po prostu na spacer z ploteczkami?
Dodam, że nie jestem młodą mamą, ale obudziłam się pewnego dnia ze wszystkimi przyjaciółmi za granicą ;)
Mam 22 lata, studiuję, uwielbiam zwierzęta i można ze mną pogadać na każdy(!!!) temat.
Piszcie, umówmy się, wyjdźmy wreszcie z domu! :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam koleżanki :) 20+

Hej hej :)
Ja z Orłowa, więc niedaleko. Co prawda ja jestem młodą mamą (25 l, synek 9 mc), ale nie jestem z tych co tylko o dziecku gadają ;) Jeśli Ci to nie przeszkadza to napisz do mnie na priv, umówimy się na jakiś spacer czy kawkę :)

Hejka Truska ja też jestem z Orłowa, mam 29 lat i szukam koleżanki do spacerów, jazdy na rowerze itp. podaj proszę jakiś namiar do siebie :)

Kiki podaj maila do siebie

pisz na lalalaaaj@gmail.com !!!! Mam 21 lat, mieszkam w Orłowie, studiuję, pracuję, jestem pogodna, roześmiana, rozgadana!!!! :)

Droga Kiki... Czy możesz mi wyjaśnić po co umieszczasz takie ogloszenie, tracisz czas, skoro finalnie nawet nie raczysz odpisać ?

Dziewczyny, ja jestem z kamiennego potoku, więc też niedaleko:) Uwielbiam jeździć na rowerze, uprawiam bardzo dużo różnych sportów, mam 27 lat:) Jak macie ochotę się poznać - piszcie marlenek19@o2.pl :)

hej ja mam 22 lata, przeprowadzilam sie z Łodzi tu niedawno i szukam ogarnietego kontaktu do dziewczyn poprostu ktore mogą cokolwiek mi podpowiedziec co gdzie znalezc w redłowie itp. proste sprawy typu gdzie kupic taniej a gdzie nie warto chodzic. moj mail micdzi@o2.pl

Inne tematy z forum

Tabletki powiększające piersi (5 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...