Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hejka :)

Może znajdzie się tu dziewczyna która tak samo jak ja nie ma co robić po pracy w tyg ? :) Która chętnie poszłaby na jakiś spacer - zakupy - piwko ?? :)) Do niedawna miałam ( tak mi się wydawało ) dobre koleżanki ale prawda okazała sie inna... ;/ Tak nudno siedzieć całymi dniami w domu przed kompem ;/
Mam 24 lata i jestem z Gdańska :)
Pozdrawiam :)

Panom podziękuję :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hej,

Tak się akurat składa, że mieszkam w pobliżu - na Zakoniczynie. Możemy się kiedyś umówić na pogaduchy w ogrodzie albo na spacerek po okolicy. Mam 28 lat, i siedzę na 'macierzu' bo małe dziecko więc chętnie się spotkam :) Jakby co mój mail: kasik_z@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, niedługo przeprowadzam się na Ujeścisko, Anny Jagiellonki nie znam tam nikogo, może któraś z Was mieszka w okolicy. Mam 30 lat i chętnie bym od czasu do czasu np. wypiła kawkę w ogrodzie.

jeśli będzie jakieś spotkanie, to też się piszę:) mam 30 lat, od 2 lat mieszkam w gdańsku:)
mój nr gg: 3407912

a czy jest tu jakaś dziewczyna z gdańskiego Jasienia?

A zagląda :)

czy zagląda tu ktoś jeszcze?

Dołączam się do samotnych gdańszczanek. Mam 30 lat i najlepsze przyjaciółki daleko, brakuje mi kogoś z kim mogłabym umówić się do kina, z kim spotkałabym się na kawie i pogaduchach :)Mam synka i pracującego męża. Pod koniec tego roku zaczynam pracę ale będę miała i tak sporo wolnego czasu. Lubię dobrą książkę, dobry film, chodzę na aerobik :) chciałabym też zacząć biegać najchętniej z dobrą kumpelą:)
Piszcie proszę na moje gg 6278895, czekam na info:)

cześć!
Czytam sobie Wasze posty, Dziewczyny, i też postanowiłam się wpisać:). Mieszkam w Gdańsku, mam 26 lat i spodziewam się dzidzi (8 m-c). Ehh...znak naszych czasów (samotność) daje się niekiedy we znaki. Chciałabym poznać fajną koleżankę do zwykłych kobiecych pogaduszek, spacerów, wymieniania się przepisami i rozmów o przewadze płynu micelarnego nad mleczkiem:)
Piszcie: milenka_20@o2.pl

Witam Was dziewczyny, z racji że szukacie koleżanek to proponuję Wam spędzenie miło czasu około 2 godzin na moich warsztatach z zakresu podstaw wizażu, organizowane w ramach autorskiego projektu 'Poznaj tajniki makijażu... '. Warsztaty odbywają się
w dwóch grupach wiekowych 25+, 40+ i prowadzone są nadzorem dyplomowanej wizażystki.
Udział w zajęciach jest bezpłatny. W ramach zajęć firma daje nam wszystkie kolorowe kosmetyki do dyspozycji.
Warsztaty odbywają się cyklicznie we wtorki i czwartki w Gdyni, ul. 10 Lutego 16.
Start godzina 18:00.
Sponsorem warsztatów jest firma Oriflame Sp. z o.o.
Zapisy i informacje o wolnych miejscach proszę kierować
pod nr telefonu: 608 336 529.
Iwona

hej mam na imię Elmira jestem z gdańska nie zawsze moi znajomi maja czas wiec szukam mowych kolezanek na wyjscia do pubu imprezki kina itp 9105090 mam 23 lata i szukam osob w podobnym wieku

gg10636956

cześć,, ja równiez mieszkam w poznaniu,,, i tez szukam kogos z kim można zawsze szczerze pogadac,, i na kogo zawsze mozna liczyc,,,

hej,,ja mieszkam w poznaniu,,, równiez szukam koleżanki,,,

Witam

Szukam koleżanki dla mojej mamy, ma 55 lat mieszkamy w Gdańsku, jest na emeryturze i chciałabym żeby znalazła sobie bratnią duszę , z która mogłaby iść na spacer , spotkać się na pogaduchy , a nie tylko siedzieć w domu :)

Czy dobrze trafiłam?

czesc mam 28 lat mieszkam na obluzu szukam kolezanki z ktora mozna pogadac,na basenik sie wybrac,po plotkowwac,mam 5 letniego synka i drugie w drodze,jezeli ktos ma ochote to piszcie na gg3625463

czesc mieszkam na obluzu i szukam kolezanki,moze jakas kawka,basen,ploteczki,mam 5 letniego synka i drugie w drodze jezeli ma ktos ochote to prosze pisac na gg3625463

uff, przeczytałam całość:) chyba tak się trochę ułożyło w moim życiu, że szukam tego co wy Drogie Panie;) nowej znajomości, pogaduszek i wspólnego śmiechu. nie umiem napisać jaka jestem, bo bywam "różna";) na pewno ciekawi mnie świat i ludzie. jestem z Gdańska, mam 24 lata

mój mail: katagda@gmail.com

Hej :) Mam 20 lat(za kilka tyg 21) i jestem z Gdańska. Chętnie z kimś pogadam, spotkam sie ;) mój nr: 1166974

Hej:) Mam 23 lata ,mieszkamw Gdyni.Od jakiegoś czasu mieszkam w Trójmieście i tak jakoś wyszło,że w sumie nikogo tu nie mam.Chciałabym poznać nowych ludzi,pogadać szczerze,może od czasu do czasu gdzieś wyjść. 6373893 to moje gg,i mój mail ice06@wp.pl- piszcie:)

Hej, ja studiuje w Poznaniu, mam 21/22 lata i z chęcią poznałabym nową osobę :) Do przyjaźni, rozmawiania, spędzania razem czasu itp
Jak coś piszcie proszę na 8439369

Inne tematy z forum

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Jaki żel intymny polecicie? (67 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

Zmarszczki na czole (127 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?