Szukam koleżanki

Temat dostępny też na forum: Witomino
Hej

Mieszkam na Witominie i szukam koleżanki na spacery z psem i tak w ogóle do pogadania. Mam sporo wolnego czasu . mam 31 lat. florkaa11@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam koleżanki

lepiej zajmij się swoim psem, jak szukasz sobie nowych przyjaciół to on może czuć się zagrożony i zacząć gryźć. Także lepiej uważaj i spaceruj z psem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

ninja, skąd w Tobie tyle złośliwości??? gdzie tylko możesz - wsadzasz swoje 5 groszy... równie bezszelestnie mógłbyś powiedzieć coś miłego, wierzę, że potrafisz :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej Florka, 33, też Gdynia, nie Witomino, ale jakiś spacer i tak w ogóle też ;) Przeprowadziłam sie do 3miasta nie tak dawno wiec na nadmiar znajomych nie narzekam. Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej Sorriso

Jasne, że ma spacer chętnie się wybiorę niech tylko pogoda zrobi się lepsza :)
Bezszelestny ninja trochę za dużo w Tobie jadu!!!
Ty nawet pewnie nie wiesz, że psy nie gryzą, ale wiesz psy wyczuwają dobrych ludzi więc Ty takiego doświadczenia nie masz. Widać , że zgnilizna zjada cię od środka. Nic tylko żałować Ciebie bo na pewno jesteś bardzo nieszczęśliwym człowiekiem.

Ja z Osowej, ale chetnie sie do Was przyłączę. Mam 30 lat i chetnie wybiorę się na spacer, albo kawkę.

AgnesBlue odezwij się na maila. my z sorrioso już wstępnie się umówiłyśmy.

Inne tematy z forum

Biały związek (9 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

masaż erotyczny dla kobiety (4 odpowiedzi)

Czy jesteście w stanie polecić kogoś, kto odpłatnie wykonuje taką usługę i jest godny zaufania?...