Pilnie szukam niani.Praca u nas w domu Gdańsk Zakoniczyn na dłużej.Godz 7.30(8.00)-13.00 lub 15-18.00(17.30).
10
Re: Szukam niani:)
~ja
(13 lat temu)
hop hop
00
Eveline
(13 lat temu)
Dzień dobry.
Czy interesowało by Panią dowożenie dziecka do Jagatowa? jestem mamą 3 mcznej dziewczynki i mogłabym połączyć opiekę nad Pani dzieckiem z wychowaniem córci. Posiadam doświadczenie w opiece nadz dziećmi, również nad parkami np. chłopiec 7 mcy a dziewczynka 2,5 roczku.
Pozdrawiam
00
~m26
(13 lat temu)
A skąd dokładnie Pani jest? i jak wyglądałyby te pory pracy tydzień rano, tydzień popołudniu?
00
~ja
(13 lat temu)
Proszę podać meila to napiszę szczegóły.niestety ja podałam swojego meila i admin zablokował mi wątek.
00
Eveline
(13 lat temu)
Dziękuję za całkowite zignorowanie mojego pytania, myślę że nie chciałabym pracować dla takiej ignorantki... powodzenia w szukaniu i odpowiadaniu na pytania osób które Panią zainteresują a reszta niech dalej będzie "niewidzialna". Zapomniała Pani dopisać "Zastrzegam sobie prawo do odpowiedzi na wybrane oferty"
00
~m26
(13 lat temu)
niania.1984.26@tlen.pl
proszę mi napisać miejsce pracy, wiek Maleństwa, jak z tymi zmianami?
oraz stawkę godzinową.
00
~13maggie
(13 lat temu)
hej przepraszam,że nie odpisałam Pani z Jagatowa.Niestety nie mam auta i nie mogę dowozić małej,więc interesują mnie oferty niań, które mogą do mnie przychodzić.Mogą być też mamy z maluchami.pozdr
00
karolinkaku
(13 lat temu)
witam, prosze o wiecej informacji, ja mam synka, mieszkam na ujescisku
karolinaku@wp.pl
00
Nikolaaaaa
(13 lat temu)
mieszkam na oruni gornej jesli jeszcze nie znalazła Pani niani to byłabym chetna mam synka w wieku 22 miesiecy :) meil jest w profilu jesli chciałąbym Pani napisac.
00
~13maggie
(13 lat temu)
hej dziewczyny praca jak w nagłówku.Niestety nie wchodzi w grę dowożenie małej.Praca od pon-pt.pozdr
00
Nikolaaaaa
(13 lat temu)
Nikolaaaaa_1990@tlen.pl :)
00
~ja
(13 lat temu)
hej Nikollaa nie mogę ci wysłać meila-masz ablokowany adres:(
00
Nikolaaaaa
(13 lat temu)
kurde..
to napisz na chinka90@wp.pl skoro na tamten nie mozesz
00
karolinkaku
(13 lat temu)
ja moge spokojnie dojezdzac, takze napisz maila w jakim wieku dziecko i co ewentualnie wchodzi w sklad obowiazkow, oraz gdzie mniej wiecej na zakoniczynie
karolinkaku@wp.pl
00
Nikolaaaaa
(13 lat temu)
dopiero teraz zrozumiałam.. juz odblokowałam i jest widoczny :)
00
~Mala
(13 lat temu)
Witam
Szukam dla 15 miesięcznej dziewczynki, od września 2011 ale w Rębiechowie.
00
Agnieszka1303
(13 lat temu)
ja chetnie sie zaopikuje u siebie dzieciaczkiem jakims w rumi
00
~Mała
(13 lat temu)
Szkoda że Rumia tak daleko!!!
00
Agnieszka1303
(13 lat temu)
No :(
00
~Mała
(13 lat temu)
Coś kiepsko z tym forum co Aga???? Muszę poszukać niani na innych stronkach. A może przesuniesz trochę Rumię w moim kierunku???
00
ciascioo
(13 lat temu)
Ja chętnie zaopiekuję się u siebie na Rotmance :)
00
ania27
(13 lat temu)
A może do Pruszcza chciałaby Pani dowozić dziecko,szukam dzidzi do opieki,mam synka,bawiłyby się dzieciaki. andzia0250@wp.pl
00
Agnieszka1303
(13 lat temu)
Oj zeby to tak dalo to bym przesunela :)
00
saska173
(13 lat temu)
Witam :) Czy poszukuje Pani opiekunki ? Ja byłabym zainteresowana. Jestem mamą prawie 3 letniej Mai i mieszkam na Ujeścisku.
Pozdrawiam,
Sandra R.
00
~Mała
(13 lat temu)
Tak szukam, potrzebuję opiekunki od września 2011 ale szukam kogoś do opieki u mnie w domu. A mieszkam w Rębiechowie. Jest Pani zainteresowana???
Pozdrowionka
00
saska173
(13 lat temu)
Witam. Niestety jak dla mnie jest to zbyt daleko. A poza tym szukam pracy "od zaraz". Dziękuje serdecznie za odp.
Pozdrawiam
00
~Mała
(13 lat temu)
Szkoda, dwie dziewczynki na pewno chętnie bawiłyby się ze sobą. A już myślałam, że znalazłam odpowiednią osobę. Szkoda. Gdyby jednak coś się zmieniło to czekam na znak. Pozdrowionka
00
~Mała
(13 lat temu)
Dziękuję za gotowość ale Rotmanka to dla mnie za daleko, a i praca w innym kierunku. Dziękuję, pozdrawiam
00
~karolA
(13 lat temu)
szuka pani nadal niani?
00
~karolA
(13 lat temu)
1karolad7@wp.pl prosze o dop
00
~Wanda
(13 lat temu)
Zaopiekuję się dzieckiem w okolicach Pruszcza Gdańskiego, Rotmanki, Rokitnicy, Wiśliny, Łęgowa, Lędowa itp.
xjumit@wp.pl
00
~Niania
(13 lat temu)
Niania z doświadczeniem mieszkająca na Zakoniczynie zaopiekuję się dzieckiem. Tel. 609 484 617