Szukam prezentu dla bliźniaków 2-latków gdzie w Gdańsku

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
witam jak w tytule kolo 2 latek maja. sa jak na swoj wiek wyrosnieci i rozumni;)
tyle ze mi chodzi gdzie moge cos kupic w miare nie za drogo do 70 zl dla dwojki:) jakis komplecik ciuszkow albo zabawke choc wolala bym cos z ciuszkow bo dawno ich nie widzialam a zabawka sie moze powtorzyc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam prezentu dla blizniakow 2 latkow gdzie w gdansku

a z ciuszkami trafisz w dobry rozmiar?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A to prezent dla dzieci czy dla rodziców, skoro myślisz o ubrankach?
Jeśli dla dzieci to polecam zestawy Wadera, parkingi wielopoziomowe, tory z samochodami czy wagonikami, przejazdy mostami... Moja córa była zachwycona w tym wieku a w przypadku bliźniaków tym bardziej się sprawdzi bo mogą się razem bawić, współpracując.
Zmieścisz się w cenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

sajwer, nie przesadzaj z tymi prezentami dla rodzicow.
moje dziecko pamieta dokladnie ktora bluzke od kogo dostalo, a jak z postaciami z bajek to szal na calego, musialam prac szybko i suszyc szybko bo przez pare dni w niczym innym nie chcieli chodzic jak w danej bluzce czy spudniczce (mam i chlopca i dziewczynke) to samo z poszewkami na posciel, kocha kazda swoja posciel, a czasem zabawek jest za duzo i dzieciom mniejsza to przyjemnosc robi niz ciuch/plecaczek/posciel
pomijam ze 2 latek tak samo ucieszy sie z kinder jaja jak z samochodziku(no chyba ze akurat ma fiola na jakas zabawke- bo widuje w sklepie a jej jeszcze nie dostal)

ale polecam takze puzzle , ukladanki,
gry np granny http://www.granna.pl/katalog-gier,moje-pierwsze-gry lub http://www.granna.pl/katalog-gier,gry-dla-przedszkolakow,gry-i-zabawy-smoka-obiboka
tory tez fajny pomysl podobno w ytesco drewniana kolejka najlepsza, ale mozesz i np JIXIN - pasujace do d*plo (o ile maja d*plio)
zestawy ciastoliny (widzialam takie gdzie sie cegly czy trelinki robi i mozna budowac potem z tego )
do szukania inspiracji polecam toysaras kolo auchan (ale ceny o 20% wyzsze niz w innych miejscach)
samochody sterowane na !kablu! -maluchom super sie takimi jezdzi bo nie uciekaja :)(tu trzeba pamietac zeby zabtrac baterie)

A rodzice? Ten kierunek - http://prezentmarzen.com/masaz-relaksacyjny-w-krakowie/ ? To im bardziej należy się relax, takie jest przynajmniej moje zdanie. Dzieciom to kupcie jakieś zabawki, ale dorosłym - odpoczynek!

Inne tematy z forum

Strona wyjątkowy prezent lub katalog marzeń - proszę o opinie. (9 odpowiedzi)

Czy ktoś już zamawiał z Was z tych stron jak w tytule ? Jakieś opinie ?

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...