Szukam profesjonalnej i nie drogiej makijażystki z trójmiasta, która wykona mi trwały, efektowny makijaż.
00
Re: Szukam profesjonalnej i nie drogiej makijażystki z trójmiasta........
PM-STUDIO
(14 lat temu)
Wielokrotnie widziałem jak maluje Ela Skoczeń i to jest naprawdę najlepszy makijaż ślubny jaki widziałem. A profesjonalny makijażysta, który pracuje na najlepszych, a co za tym idzie na najdroższych kosmetykach nie może być tani.
10
~panna X
(14 lat temu)
pani magdaleno!
poleca sie tu pani a mi nie raczyla odpisać na moje meile wlasnie w sprawie makijazu!
00
~Magdalena
(14 lat temu)
Nie wiem o jakich emailach mowa.Nic na poczcie nie mam, stram się pamiętać, żeby zawsze odpisywać, chyba, że coś umknęło mojej uwadze, jesli tak to przepraszam.
00
~Magdalena
(14 lat temu)
Właśnie przejrzałam pocztę, nie dostałam emaila na którego bym nie odpowiedziała:)
00
~panna X
(14 lat temu)
po pierwszej odpowiedzi-pomyslalam sobie OK przeprosila niech będzie
ale już po tej drugiej gdzie pisze pani że przejrzala poczte- chce tylko dodać ze rozumiem jak dziala internet i że wiadomosc może nie dojśc, ale po jakis 4 dniach oo braku odpowiedzi ponagliłam moją wiadomosc i nadal nic nie dostalam....
00
daga32
(14 lat temu)
Zapraszam na makijaż :)
Nazywam sie Dagmara i wykonuję profesjonalne makijaże, na dobrych kosmetykach i nie drogo :)
Proszę wysłać do mnie mail na kontak daross1@o2.pl a wyślę oferte cenową i moje portfolio.
Pozdrawiam Dagmara
00
ania1988
(14 lat temu)
Polecam Agatę Klimkowską. Byłam u niej pare dni temu na próbnym makijażu.TO CO MI WYCZAROWAŁA zachwyciło wszystkich. Do tego jej cennik jest tak tani-że szok.
Kontakt na prv ;)
00