Szukam solidnego budowlańca z okolic Rumi, Redy, Wejherowa

Zależy mi na solidności, dobrym kontakcie i uczciwości.
Robota jest dosyć drobna - szpachlowanie sufitu (około 20 metrów) ale mam już negatywne doświadczenia związane z "fachowcami".
Podpowiecie kogoś solidnego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oni w Norwegii tera robio . Zostali tylko te z Gdańska ale one to nie fachowcy . A ja ci nie zrobie bo cie nie stać na mnie .
Włącz ju tuba i popatrz jak Heniek to robi , nauczysz się i zaoszczędzisz te dwieście pięćdziesiąt złociszy .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kompleksowe usługi remontowo-budowlane w zakresie: szpachlowanie,malowanie,tapetowanie,scianki działowe z płyt k/g,sufity podwieszane,zabudowy nietypowe,montaz drzwi i okien,układanie podłóg (panele oraz deski podłogowe),układanie glazury i terakoty,biały montaż,kucie,wyburzanie,adaptacje pomieszczeń,elektryka,hydraulika,usługi gazowe,oraz wiele innych prac remontowo-budowlanych. doradztwo i pomoc przy zakupie materiałow budowlanych... zapraszamy do współpracy. email. Tomasz1875@wp.pl tel. 516 140 574.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

architekt wnętrz - polecane osoby (17 odpowiedzi)

Jeżeli korzystaliście z usług architekta wnętrz to poproszę o wpisanie osoby, którą możecie...

ogród (13 odpowiedzi)

Cześć, wiecie jak zadbać o ogród przed zimą? Widziałem na stronie...

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...