Szukam znajomych

Hej! Na wstepie prosze bez hejtu. Sytuacja zyciowa spowodowala ze poza facetem nie man tu nikogo od serca. Pochodze z drugiego konca polski I ciezko stworzyc sytuacje do poznania kogos. Pracuje sama wiec tym bardziej lipa:/ mam 25 lat. Gdyby jakas dziewczyna tez potrzebowala towarzystwa to zapraszam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam znajomych

Niestety czasem tak jest, że poza partnerem nie ma się za dużo znajomych, ale zawsze trzeba próbować to zmienić:)

A jak się nie ma ani partnerki ani znajomych to co w takim razie?;(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

tez mam 25 lat i jestem sama jakpalec podaj mailatosie zgadamy

kasia moj meil kinga.sta@op.pl

czyli wnioskuje z waszych wpisów, że w sumie nie jestem jeszcze w najgorszej sytuacji i powinnam być wdzięczna, że mam chociaż partnera:) to prawda - jestem i to bardzo ale nawet najlepszy facet nie zastąpi plotek i czasem bezsensownego gadania z inną dziewczyną. Poza tym na faceta też trzeba czasem troche ponarzekać a z nim raczej tego nie zrobie:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hej Ja mam tak samo przyjaciółka znalazła sobie innych znajomych i zostałam sam niestety ale nie ma co trzeba iść dalej i szukać nowych znajomości Mój mail to lubiegrubekluski@wp.pl 😀

napisz na kika2020-93@tlen.pl ;)

Również chętnie z kimś pogadam :) mój mail nieznajoma_sasha@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem Karo lz Kartuz mam już piędziesiątkę porozmawiam o życiu pokażę miasto i pobliskie Kaszuby przenocuję w skromnych warónkach. celepona1@o2.pl 798 863 136

też szukam koleżanek,jak coś to piszcie Kamila1833@wp.pl,jestem z Gdyni.

Hejka, też jestem z Gdyni, mam 29 lat,z Ty?

Hej, mam na imię Patrycja, mam 29 lat, jestem rodowitą gdynianką. Tak się składa, że również wykruszyło mi się grono znajomych, a z przyjaciółką straciłam kontakt, chętnie poznam jakąś koleżankę, jeśli chciałabyś nawiązać kontakt - odezwij się. Pozdrawiam.

hej a pary też szuaksz ?

Witam, ja chętnie poznam normalną samotną dziewczynę, kobietę....Ja Adam, mam 28 lat i serdecznie zapraszam do kontaktu adam23gda@gmail.com

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (75 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...

Poznam geja (82 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...