Szukam żony

Szukam żony, jest tu jakaś wolna, chętna na poznanie?. 31lat niezależny finansowo.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gratuluję odwagi !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

mężczyzna też może być żona.ja jestem,choć Tomek mój chyba mnie już nie kocha.więc jakby co to podaje wielkości,175 cm,96 kg,krótko ostrzyżony, lubię dobrze zjeść,lubię golfy i audi,sympatyk ONR ale nie lubię tylko arabów,W domu mam porządek,koty i rybki oraz psa.lubię się przebierać,ale najbardziej lubię styl sportowy,w niedzielę lużne bluzeczki.Uwielbiam maca i pice,i schabowe.do kościoła chodzę na 13,nie pracuje,tylko w domu trochę;pisze wiersze i opowiadania.mam 47 lat ale wyglądam na 55,skończyłem technikum,matury nie mam,zawód taki sobie.mieszkam tu obok,a,mam psa jeszcze-nastaw czy jakoś tak.nadam się?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

waga,wzrost,długość ,no wiesz czego.czy masz wonsa ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

już nie szukacie swoich kotów?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale naiwni jesteście , ktoś dla jaj cos napisze i proszę, łykaja jak pelikany. prowokacja i troll
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Szukam żony

Śmiało bierz moją, w gratisie dla niezdecydowanych na zachętę do kompletu jeszcze Opla dorzucę. Ale uwaga: zwrotów nie przyjmuję (Opla też)!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Szukam żony

Piękne:) teraz nie wiem czy żona czy Opel jest kotem w worku?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

miki, biore cie. ja jestem z mlodziezy malopolskiej, i tesz lubie samochody niemieckie i luzne dresy chinskie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???