Jest nas 5/6 (wiek + 30) - najlepiej gdyby znalazła się druga ekipa (piątka). Gramy we wtorki 20:00 - 21:30. Cena za hale i szatnie - 100zł / h (pl78001@wp.pl)
Re: Szukamy chętnych do gry w kosza na hali - GDYNIA
~pl
(12 lat temu)
graliśmy to 10 lat temu ;) teraz to raczej dla ruchu i zdrowia ale cos tam pamietamy. Jeden gra lepiej inny słabiej. Gramy od 2 miesiecy. Wiekszosc po długiej przerwie ale raczej dajemy rade
~pio
(12 lat temu)
u mnie przerwa w graniu jakas 5letnia:) ale tak jak mowisz, tego sie nie zapomina :P heh ruch i zdrowie to podstawa...wiec cos trzeba w tej kwestii robic :) tylko ze Wy szukacie calej piątki, a ja jestem tylok jeden...chyba ze zglosza się jeszcze jakies pojedyncze osoby...ps. mam 30 lat
~Seba
(12 lat temu)
Witam, czy to ogłoszenie jeszcze jest aktualne? witomino jest niedaleko, wtorek akurat, jeśli potrzebujecie jeszcze jednej osoby bardzo chętnie bym dołączył. Co prawda mam pare lat mniej ale myślę, że sie dopasuje. Poziom raczej średni - kontakt dabek382@gmail.com
Pozdrawiam ,Seba.
~pl
(11 lat temu)
od października ponownie zaczynamy granie na Witomnie:
Wtorki godzina 20:15 do 22:00. Cena : 150 / na uczestników w dzień grania. Generalnie w większości umiejętności średnie. Wiek + 30.
Zainteresowani proszeni o kontakt mailowy: pl78001@wp.pl
~moonspell79
(11 lat temu)
Jak by co to ja byłbym chętny. 35lat, 200cm , gram na pozycji 4/5, jestem z Chwarzna. Parę lat miałem przerwę, ale kiedyś byłem całkiem dobry :)
Jakby co to podaje mój namiar.
moonspell79(at)gmail.com