Szwedzki stół

Temat dostępny też na forum: Szwedzki stół
Opinie do spektaklu: Szwedzki stół.
Teatr Capitol w Warszawie
Szwedzki stół
Marek Modzelewski

Polska komedia sytuacyjna. Opowiada o dwóch przyjaciołach i ich perypetiach życiowych. Niezaradny polski inteligent i przedsiębiorczy zaradny chłopek - roztropek stanowią parę klasycznego tandemu w tradycji polskiej komedii. Uwikłani w intrygę życiową pełną zaskakujących zwrotów akcji są kolejnym dowodem na to, że polska komedia ma ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:(

czemu tak drogo?..
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo kultura kosztuje

.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

bo sztuka jest

dla "elyt" a dla proli TV :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

sztuka kosztuje

a w W-wie na ten sam spektakl można pójść za połowę tej ceny... ciekawe, bo sztuka (kultura) przecież ta sama
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

spektal przyjezdża z Warszawy

a więc dochodzą dodatkowe koszty: przejazdy, transporty, hotele, posiłki itd itp
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ten spektakl nie jest warty nawet 5zł Niestety. Nie polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świetny

Gorąco polecam. Spektakl był Świetny!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

beznadzieja

Ogólnie strata czasu i pieniędzy. Nuda i same prymitywne, nieśmieszne żarty. Nie polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

to nie kabaret Panie m

Panie m ,Pan na tej sztuce po prostu nie był. Zarty prymitywne,nieśmieszne ?, a przecież to byla sztuka z bardzo fajną akcją.Jedna z lepszych jakie w ostatnim czasie zagościły w Trójmieście. A gra Pani Guzik,Cieslaka czy Andrzejewskiego po prostu super.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

g....o

najgorsza "sztuka" na jakiej byłem. i bardzo monotematyczna, żarty o pedale z różą w d*pie, o pedalskim wyglądzie, o ciotach, pedalskich ubraniach itp. itd. bohater Szwed też okazuje się "pedałem" który się z tego leczył ale nie wyleczył ("panie doktorze, terapia przestała działać"), oczywiście przebiera się w kostium sadomaso, daje polakowi (szantażowanemu oczywiście przez pedała) kij i drze się "wal mnie w d*psko, mocno!"
wymieniałem chyba wszystkie gagi z tej "sztuki" żałuję tylko że poszedłem na to z dzieckiem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

kiepściutkie

Byłam w lutym na tym spektaklu w Gdyni.Przede wszystkim nie było Roberta Górskiego, nie było Bednarka i nie było Stużyńskiej.Moze tak organizator poda kto będzie tym razem i nie wprowadza w błąd kupujących wymienianiem wszystkich nazwisk.A poza tym spektakl po prostu o niczym ,bardzo słaby.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Obsada jak w opisie Górski, Cieślak i Guzik

Zapraszamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

SPEKTAKL BEZNADZIEJNY

szkoda czasu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Stosunki na szczycie (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Stosunki na szczycie . "Stosunki na szczycie" Edwarda Taylora zaczynają...

Anatomia Ciszy (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Anatomia Ciszy . Spektakl "Anatomia ciszy" to głęboka eksploracja...

Karnawał zwierząt (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Karnawał zwierząt . KARNAWAŁ ZWIERZĄT CAMILLE SAINT-SAËNS BALET Świetna...