Piekarnia - Cukiernia Szydłowski

Cukiernie i piekarnie

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 37

Bożena - ocena (1) Pyszne jagodzianki , już nie mogę się doczekać .Panie ekspedientki miłe... Bożena Krystyna - ocena (1) Jak po chleb i cieplutkie bułeczki z rana to tylko tu. Uśmiech Pani Oli... Krystyna Ewelina - ocena (1) Zawsze świeże i smaczne wyroby. Tak już od lat . I niech tak zostanie, bo... Ewelina
Jan J. - ocena (1) Super miła obsługa, szczególnie Pani Ola z Piekarni szydłowski na dworcu w... Jan J. Angelika - ocena (1) Zawsze świeże pieczywo i ciasta. Polecam szczególnie chlebek żytni na... Angelika Martyna - ocena (1) Najlepsze jagodzianki, jakie jadłam! Nie mogę się ich doczekać Martyna Beata - ocena (1) Pyszne bułki orkiszowe Cudowne drożdżówki Beata Tomek - ocena (1) Prawdziwe rzemieślnicze pieczywo od lat i oby tak zostało . Coraz mniej... Tomek Wiktoria - ocena (1) Zapiekanki na Słowackiego SUPER Wiktoria Magda - ocena (1) zamówiłam tort komunijny, piękny i przepyszny:) dziękuję .Polecam z całego serca Magda Michał - ocena (1) Super pyszne drożdżówka z kawą. Polecam Michał G. Polakow - ocena (1) Doskonały chleb, b. smaczne ciastka G. Polakow Krystyna - opinia (1) Jestem stałym klientem piekarni Szydłowski. Gorąco polecam, szczególnie... Krystyna Mysia pysia - opinia (1) Jakość to loteria dlatego ogólnie 3 ale bywa nawet 6. Drożdżówki fatalne. Mysia pysia Daria - opinia (1) Pyszne ciasta i drożdżówki. Zawsze świerze, super obsługa:) Daria Tomek - opinia (1) Bardzo smaczne wyroby i dobrej jakości. Tomek Michał - opinia (1) Kartuska 122, to jakaś porażka. Panie często tak zajęte rozmowami przez... Michał unikac (1) rodziny z dziecmi unikajcie tego miejsca, agnieszka Nieprzyjemna obsługa w cukierni w Carrefourze (1) Panie pracują chyba za karę. Już nie skorzystam, fatalna obsługa. Niezadowolona Najlepsze pieczywo! (1) W całym Gdańsku :-) No i drożdżówki legendarne... Nigdzie indziej nie kupuje.... Maku