Re: Szymon Gdaniec
~Weronika :)
(9 lat temu)
No to chyba słusznie, oblałeś, nie? A jakby jechał samochód to byłbyś w ciemnej D****. Pan Szymon jest naprawdę świetnym egzaminatorem! Może wydaje się niemiły i stwarza taką atmosferę 'grozy' podczas egzaminu, ale to tak na prawdę bardzo dobry egzaminator. Wydawane dźwięki ogranicza do minimum, żeby pozwolić nam skupić się na jeździe, czasem, gdy widzi, że nie wiemy jak się zachować, pomaga. Miałam wczoraj u tego Pana egzamin, niestety oblałam, z mojej winy, prawie przejechałam sygnalizację i pasy dla pieszych, no i po hamulcach. :) Pan Szymon nie czepia się drobiazgów. Zdarza się, że samochód szarpie, gaśnie, nie komentuje tego. Jeszcze nie słyszałam, żeby kogokolwiek oblał za jakąś błahostkę. Wiecie, jeżeli my się uśmiechniemy, to egzaminator to odwzajemni... Ja nie wiem, czy my, jako zdający liczymy, żeby egzaminatorzy nas po głowach głaskali i mówili nam gdzie jechać, przecież to nas niczego nie nauczy! Też sobie myślimy, zapłaciłam 140 i prawko mi się należy! Owszem!! Ale po nabyciu pełnych umiejętności jazdy! Trochę pokory! :) Ja się bardzo cieszę, że miałam okazję tego Pana poznać i życzę sobie mieć z Nim kolejny egzamin. :) Wam też tego życzę. :)
6
5