T-Bone Steak House

Restauracje

Gdańsk, Długi Targ 22/23

KM - ocena (1) Fantastyczne miejsce! Bardzo dobre burgery, a do nich świetne dodatki. Z... KM Miki - ocena (1) Fenomenalny w smaku i idealnie przyrządzony filet mignon. Mięso najwyższej... Miki Dominik - ocena (1) Najlepsze Wague A5 jakie jadłem Dominik
Michał - opinia (1) Zostałem wieczorem zachęcony przez panią naganiacz hasłem "steki, burgery" do... Michał Polecam !!!! (1) Witam,odwiedziłam znowu wraz z rodziną T-Bone SteAK Hause.Na miejscu jak... Monika Pierwsza i nieostatnia (1) Wyśmienity surf&turf Burger z krewetkami niebo dla podniebienia krewetki... Kris NIE polecam (2) Jadłem właśnie w tym miejscu. Zamawiając burgera azja z chrupiacymi warzywami... adam Mylne opinie (1) Jestem stałym klientem tego lokalu. Od niedawna także zauważyłem zmiany w... Marcin Ostatni raz (1) Dziś byłem pierwszy i ostatni raz. Nie wszystkie dania z karty były dostępne.... Zaps tragedia.. (1) Byłem dość częstym klientem. wcześniej byłem bardzo zadowolony z steków lecz... jkl Ale że bez strony internetowej, jakiejkolwiek? (2) Byliśmy na steku - naprawde bardzo dobry. Obsługa - pan znający się na... M Całkiem smacznie (1) Byłem pierwszy raz w T-Bone steak.Zamówiłem flagowego steka z dodatkiem... Zayed Smacznie (1) Żeberka barbecue pyszne, miękkie, lekko pikantne. Można powiedzieć w... Paweł Polecam bardzo (1) Bardzo przyjemna restauracyjka. Dobre jedzenie z dobrych produktów. Sporo... Wiktor Miejsce warte polecenia! (1) Pierwszy raz miałem okazję być w tym lokalu, podczas rodzinnej wyprawy do... ŁP Pysznie i miło. Polecam! (1) Z czystym sumieniem polecam burgera francuskiego. Pyszne mięso, świetnie... ZuzaBo Całkiem całkiem..... (1) Wizyta w wiekszej grupie z klientami z zagranicy. Pierwsze wrażenie... Trener nigdy więcej (1) Poszłam ze znajomymi, którzy zamówili burgery, a ja sałatkę z kurczakiem.... AnkA Smaczne steki (1) T- bone pierwsza klasa, dokładnie tak był wysmażony tak jak chciałem. Mimo,... klient Pierwsza i OSTATNIA wizyta (1) Zawitałem w majowy weekend z nadzieja na dobry obiad. Juz po pustkach w... Bartek