polecam (1) Polecam zwlaszcza ciezarnym. Swietny lekarz, kompetentny, cierpliwy,... M Polecam! (2) Polecam Pana Doktora wszywstkim potencjalnym pacjentkom! Bardzo miły, ciepły... BK polecam ! (1) Konkretny lekarz, miałam przyjemność poznać w szpitalu tego własnie Pana... a, starogard
gorąco polecam! (1) Wizyta w gabinecie doktora Tomasza Konefki sprawia, że kobieta czuje się... Maria Polecam (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, dobrze wyposażony gabinet, na wyniki... Olcia polecam zdecydowanie (1) Polecam innym kobietom usługi doktora Konefki. Profesjonalny, miły, uprzejmy,... macy kuk - opinia (1) Ten lekarz jest najlepszym lekarzem u jakiego byłam, jest doskonałym... kuk ŚWIETNY SPECJALISTA (1) BARDZO ZAWODOWO PODCHODZI DO PACJENTKI , SPOKOJNIE TŁUMACZY JAKIE BADANIE W... MONIKA BARANOWSKA Polecam (1) Ja również uważam,że doktor T.Konefka to naprawdę świetny lekarz! Pozdrawiam!... Marta Polecam (1) Mogę tylko potwierdzić wcześniejsze, oczywiście pozytywne opinie. Ta... Ela do Pani Delka (1) Ma Pani być prawo niezadowolona z mojej obsługii, ale ja mam prawo... tkonefka odradzam (1) Zdecydowałam się na wizytę u doktora Konefki gdyż liczyłam na to, że po... delka polecam polecam polecam (1) Pan Doktor jest świetnym, doświadczonym specjalistą. A najważniejsze:... Mamuśka Na 5+ (1) Rewelacyjny lekarz! ** Achaja - opinia (1) Pan Doktor jest rzeczywiście bardzo miły. Poświęca pacjentce tyle czasu ile... Achaja