Tomasz Sujkowski

Weterynarze

Pogórze, Żółkowskiego 1

Mirek i Dominika - ocena (1) Pan Tomasz cudowny czlowiek wspaniały lekarz.Wiedza,doswiadczenie,empatia dla... Mirek i Dominika Bożena - ocena (1) Najlepszy Wetyrynarz ️️z ogromna pasja leczy naszych pupili️polecam .Ogromne... Bożena Ania - ocena (1) Więcej empatii niż lekarze nasi. To weterynarz dzięki któremu moje psy żyją... Ania
Ania - ocena (1) Pan doktor, wspaniały lekarz, cudownie opiekował się naszym Pafnucym przez 20... Ania Joanna - ocena (1) Przemiły lekarz pełen profesjonalizmu. Polecam w 100% Joanna Iza - ocena (1) Profesjonalny, empatyczny, lekarz z sercem. Kolejki są tego potwierdzeniem.... Iza urszula - ocena (1) Długo się czeka w kolejce, ale naprawdę warto bo to weterynarz z pasją, a... urszula Darek - ocena (1) Wspaniały weterynarz Darek Ania.R - opinia (1) Lekarz na 6+ . Odratowal moja kotkę! Wielka empatia zarowno do człowieka jak... Ania.R Wojciech Kaminski - opinia (1) Pan Tomasz jest bardzo dobrym fachowcem weterynarii moja sunia chodzi juz 13... Wojciech Kaminski JJ - opinia (1) Jedyny minus to kolejka... Ale to o czymś świadczy... Konkretny, rzeczowy...... JJ Elżbieta - opinia (1) Jestem pod wrażenie podejścia do zwierząt dr Sujkowski to osoba na... Elżbieta AF - opinia (1) Super weterynarz - skupia sie na pomocy AF Najlepszy weterynarz ever :) (1) Przede wszystkim zależny mu na wyleczeniu , a nie na kasie :0 kocha zwierzęta... marzena Dziękuję!!! (2) Maksio był - do czasu - zdrowym psem. Jednakże, gdy coś się złego działo... zgagawa Gdynia WETERYNARZ Z POWOŁANIA (1) Trafiliśmy zupełnie przypadkiem - jak to w nowym miejscu zamieszkania.... Hanna i Ireneusz MAKUCH Krzysiek - opinia (1) Od kilkunastu lat korzystamy z pomocy Pana Tomasza. Wcześniej bywaliśmy u... Krzysiek Lekarz z Powołania (1) To jest lekarz który leczy i pomaga ludziom w leczeniu choroby swoich PUPILI... Marek Ewa WIRKUS Weterynarz z powołania (1) Rewelacyjny lekarz! Pomaga jak może, niezależnie od tego, czy ktoś ma kasę... Tomek człowiek o dużym sercu (1) Pan Tomasz to profesjonalista, nie traktuje zwierząt przedmiotowo, sam mam... Michał P.