T29 Restaurant & Sports Pub

Puby

Gdańsk, Pokoleń Lechii Gdańsk 1

Szkoda czasu (1) W lokalu nieprzyjemny zapach za to jedzenie na prawdę bardzo słabej jakości i... Anonim Sports Pub? (1) Najlepszy Pub "Sportowy" w Trójmieście! Jest tam tak super, że jak jest Liga... BvB Tania manager (3) Wczoraj w arena fun ze znajomymi jezdzilismy na gokardach i tuz po chcielismy... Lysy
bez szału (1) niestety jedzenie jest dużym minusem tego lokalu, dobre miejsce na obejrzenie... ja pierwszy i ostatni raz.. (2) na 'odgrzaną' pizze czekalismy 1h 15min, Mundialowych Burgerow okazalo sie... widz Bardzo przyjemne miejsce (1) Zaprosiliśmy rodzinę na spacer w okolicę PGE Areny. Wstąpiliśmy do T-29 na... Daniel Nie dla Lechii (1) Komercja zabija ten pub. W sobotę okazało się, że mecz Barcelona-Real był... jose Pub sportowy na najwyższym poziomie! (1) Wiele podróżuję po Europie i jako fan piłki nożnej powiem krótko - w końcu... diego więcej tam nie wydam pieniążków ponieważ oni ich nie chcą (1) byłem w tym "pubie" wielokrotnie przed i po meczu -zawsze był problem z... były barman D. & M. - opinia (1) Dobrze, że we Wrzeszczu jest nareszcie miejsce, w którym można po prostu się... D. & M. Miejsce nie tylko dla kibiców (1) Ciekawe miejsce, godne polecenia. Szłam z mężem ze sceptycznym nastawieniem,... Karina Brak telewizji N (2) Jak to możliwe, że tak wspanialy pub nie ma w swojej ofercie ogladanie Ligi... Kris Skąd dj??!! (1) Po maratonie rolkowym postanowiliśmy się trochę zabawić w pubie na terenie... Jo Porażka (1) A więc tak wybrałem się z kolegami na mecz przy piwku a dokładniej... Kibic w kapciach