Bardzo średnio (1) Malutki, dosyć brzydki lokal w bocznej uliczce. Menu krótkie, skupione na... Jaco Przeciętnie (1) Mały lokal, wystrój przeciętny, przebija zapach z toalety. Smak potraw -... KB Aleksandra - opinia (1) Tylko polecać!! :) Przepyszne pierożki - gdzie indziej zawsze były za suche... Aleksandra
Przepyszne pierożki (1) Super smaczne pierożki. Podeszły mi z wieprzowiną na ostro, z krewetkami i o... Błażej Smacznie (1) Zamówiliśmy pierwszy raz na próbę z dowozem. Pierożki i sałatki bardzo... Krzysiek Na poczatku bylo pysznie, a teraz jest niesmacznie. (1) Pierozki swiezo wyciagniete z zamrazalnika, skostniale stukaja o blat zanim... WK Miejsce warte polecenia! (1) Nasz dzielnica w końcu doczekała się knajpki z jedzeniem na wysokim poziomie... Ewa Coś nowego (1) Wreszcie coś nowego i nie tłustego! Byłem już 4 razy i wrócę ponownie. Polecam. Gdynianin Jak dla mnie bomba, zawsze coś innego na dzielnicy niż gumowa pizza i kebsy (1) Ja od otwarcia zaszedłem już kilka razy. I jestem zadowolony. Czytałem... Zadowolony nowy lokal i bardzo smaczne pierożki (1) polecam m. małe porcje (1) lokal na pierwszy rzut oka bardzo mnie zachwycił prostota. podanie pierogów... adi