tak jak w temacie....proszę bardzo o namiary taniego jubilera...chodzi o obrączki.
00
Re: TANI JUBILER -POMOCY !
Vena
(20 lat temu)
A co to znaczy tani?
Bo np. w Aparcie są korzystne promocje i do tego grawer gratis Ale dla kogoś może być za drogo. Tanie obrączki można kupić na Allegro, tylko musisz znać rozmiary obrączek.
Pozdrawiam
00
~czrna
(20 lat temu)
Jak robisz u jubilera to 50 zł za obrączkę robocizna, jak nie masz złota to można kupić "złom" w lombardzie ok 25 zł gram
00
alice_springs
(20 lat temu)
teraz sobie myślę, że dziś zamawiając obrączki w aparcie duuużo przepłaciliśmy ;-) ale "ładne som" więc chyba warto ;-)
00
shella
(20 lat temu)
Przymorze, ul. Jagiellonska, naprzeciwko Przychodni. My przetapialiśmy swoje złoto i zapłaciolismy za swoje 2 obrączki 200 zł. Na wzór innej znanej firmy :o)
00
Tusia
(20 lat temu)
Ja polecam zakład jubilerski w Gdyni na placu Kaszubskim. Są bardzo tani i bardzo dobrzy w swoim fachu. Można u nich robić z własnego złota albo kupić od nich...
Myśmy zamówili u nich sliczne obrączki wypatrzone w jednym z eksluzywnych salonów... w tym salonie JEDNA obrączka miala nas kosztować1200 zł... a w tym zakładzie za identyczne (dwie) zapłaciliśmy 120 zł (+dwa babciowe pierścionki).
Już mam ją na palcu ...i nie moge się nią nacieszyć...
00
MALENA
(20 lat temu)
ja znalazłam taniego jubilera w Gdyni na ulicy śląskiej. tam generalnie jest kilka jubilerów ale mi chodzi o tego bliżej w strone geanta ( zaraz przy zejściu lub wejściu pod mostem na drugą stronę) jubiler to Wojciech Misiarz:)
Pozdrooo
00
~Izaa
(20 lat temu)
zaklad złotniczy w Lotni na Zaspie w Gdańsku. Zaplacilismy 50% ceny w Aparcie itp jubilerow.