TARGI ŚLUBNE

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny, zastanawiam się z zakupem czego warto poczekać do Targów Ślubnych ?? nigdy wczesniej nie byłam na takiej imprezie i nie wiem, czy są tam jakieś promocje czy raczej ceny są wyższe niż w sklepach ?
Czekam na opinie ;) pozdr.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: TARGI ŚLUBNE

czy raczej nic tam sie nie da kupić tylko można zapoznać sie z oferta ?

Witaj ! Polecam mocno wizytę na Targach Ślubnych. ! Wiem co mówię gdyż na poprzednich organizowanych przez Weselnik w hotelu Holiday Inn byłm wraz z siostrą i jej przyszłym. Zyskali bardzo dużo. Zdobyli kupony rabatowe na suknię slubną i oprawę muzyczną i do tego wybrali dekoratorkę super i kamerzystę. Wszystko wypadło na 102 ! Myślę że w tego typu imprezie biorą udział firmy, które poważnie traktują swoje usługi i swoich klientów. Wiadomo ponoszą jakieś koszty ale to nic w porównaniu z tym co zyskują (klienci) oraz z własnym wizerunkiem firmy w tej branży. Mam nadzięję, że na II Targach będzie jeszcze lepiej i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Polecam i pozdrawiam ! Weronika N.

mi też polecali znajomi te targi, w tym roku tam będzie robiła pokaz fryzur moja fryzjerka, wiec ide na 100% ! :o)

a w jakich godzinach odbędą się te targi, ktoś wie ?? ja mam akurat w ten dzień zajęcia na uczelni ;(( a tak bardzo chciałabym pojechać tam chociaż na chwilkę......

Byłem w lutym no i były takie sobie mam nadzieje że teraz będą lepsze :)