Karolina - opinia (1) Profesjonalna, znająca się na rzeczy konkretna i pomocna obsługa. Przystępne... Karolina XXI wiek i zmiana godzin otwarcia na kartce, a nie stronie www. (1) "W dniu dzisiejszym laboratorium czynne do 18", tak trudno taką samą kartkę... Niezadowolony Podziękowania za profesjonalną pomoc i życzliwość (1) Kilka miesięcy temu mieliśmy okazję poznać profesjonalizm pracowników TCF 2 -... P.Krakowiak
zDJĘCIA DO DOKUMENTÓW (1) W krótkim czasie potrzebowałem kilku różnych zdjęć do dokumentów, najpierw... Mariusz TRAGICZNA JAKOŚĆ (1) Oddałem tej firmie do zeskanowania 20 odbitek pozytywowych. Chodziło o... Robert Kategorycznie nie polecam! (1) Dwukrotnie korzystałem z usług tej firmy - niestety nie byłem zadowolony z... Klient TCF2 nie polecam (1) Usługa skanowania negatywów nie została wykonana pomimo tego, że termin jej... bart Polecam wywoływanie zdjęć (1) Tak jak w tytule, polecam wywoływanie zdjęć. Odwzorowanie kolorystyczne... ArtAnna - Wizaż i Fotografia niezadowolona klientka - opinia (1) Byłam dziś zrobić zdjęcia legitymacyjne. Facet z łaską robił wszystko. Nie... niezadowolona klientka Omijać szerokim łukiem (1) Stanowczo odradzam korzystanie z tego punktu. Chciałam dla swojej rodziny... jagoda Polecam! (1) Obsługujący Pan był strasznie miły, z poczuciem humoru, rozmowny,... chudzinka