TENISOWA ????

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Szukam informacji o restauracji na zaspie która nazywa się tenisowa ??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: TENISOWA ????

nie mam pojeciaj jak tam jest ale znam zespol ktory tam gra. hmm srednio.

moja kumpela myślałam nad zrobieniem obiadu weselnego w TENISOWEJ - ale zdecydowała się na Harnasia

nie wiem jak wygląda w środku :) odstrasza mnie lokalizacja (na przeciwko mojego starego ogólniaka ;))

Podobno maja dobre jedzenie :) ?

ania 23 napisał(a):

> Podobno maja dobre jedzenie :) ?

Aniu - myślę, że to akurat można sprawdzić osobiście wybierając się na obiad ;)

koleżanki znajoma miała tam wesele, szczerze mówiąc nie wypowiadała się za dobrze, podobno jedzenie było do kitu

słyszałam na temat tenisowej niezbyt dobre opinie byłam tam zobaczyć jak szukałam lokalu i jak weszłam to zaraz skojarzyła mi sie taka stołówka z lat 80 - straszne !!!!

dzieki wszystkim za info jakby ktos slyszal cos jeszcze prosze o info :)

My tam kilka razy robiliśmy zdjęcia, no cóż wystrój może nie jest zbyt zachęcający, ale jakaś nora to to też nie jest. Jedzenie dobre (przynajmniej wtedy jak ja tam byłam), duży minus brak klimatyzacji (wiec raczej na mniejsze wesele żeby nie było zbyt ciasno= gorąco). Plusem dla kogoś może być to że dość tanio i blisko (więc problem transportu też odpada). Tak naprawdę to czy wesele jest udane nie zależy od ilości gwiazdek, które ma hotel tylko od gości. Jeśli chcecie mieć bardzo eleganckie wesele to na pewno to miejsce odpada, ale jeśli zależy Wam na kosztach i wiecie że rodzinka i znajomi dobrze się bedą bawić nawet w stodole ;) to zastanowcie się. Nie jest to na pewno mój ulubiony lokal, ale to Wasze wesele, więc przejedźcie się sami i oceńcie- wiecie najlepiej na czym najbardziej Wam zależy.
pozdrawiam
kasia

Inne tematy z forum

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...