TIMO Sushi

Sushi

Gdańsk, Złota Karczma 26

Adam - ocena (1) Dobre sushi, składniki dobrej jakości. Wrócę na pewno. Adam Marina - ocena (1) Najlepsze sushi, zawsze smaczne i ładnie podane. Wracamy tu od lat i polecamy... Marina Julia - opinia (1) Najlepsze sushi w mieście. Julia
Kuba - opinia (1) Sushi bardzo smaczne. Składniki dobrej jakości, dobry ryz i ładnie... Kuba Mieszko - opinia (1) Pysznie, świeżo i na czas. Polecam Mieszko Patryk - opinia (1) Zamówienie składane przez Glovo, jednak dostawa realizowana jest przez... Patryk Martyna - opinia (1) Do Timo wybraliśmy się z polecenia, okazał się to dobry wybór. Menu szerokie,... Martyna Marcin - opinia (1) Bardzo dobre sushi, obsługa w lokalu miła i uśmiechnięta. Na zamówienie... Marcin Polecam (1) Przepięknie podane i pyszne sushi. Na miejscu bajka, sushi masterzy starają... Gic Marietta Polecam! (1) TimoSushi odwiedziłam kilka dni temu drugi raz. Sushi było przepyszne! Dużo... Jolanta Kiezik Super miejsce! (1) Przepyszne sushi, rewelacyjna zupka tajska oraz przesympatyczna obsługa... Kamila Szkoda że nie można dać zero. Totalna pomyłka. (2) Zamówienie za ponad 200PLN o 17.30.... nie dojechało do 22.. jakaś pomyłka.... Maciej Wspaniałe (1) Wspaniałe sushi! Chyba najlepsze jakie jadłam w Trójmieście Ula Super! na pewno wrócimy! (1) Bardzo smaczne sushi, bardzo miła obsługa. Fajnie, że można usiąść na barze i... Anna Last Najlepsze w trojmieście (1) Sushi bardzo smaczne przygotowane na bardzo wysokim poziomie,szybka dostawa... Jack Sushi najlepsze w Trojmiescie (1) Nie moge wystawić mniej niż 6! Rewelacyjne sushi najlepsze w trojmiescie .... Agata Przepyszne sushi! (1) Jedno z lepszych miejsc, jakie miałam okazje odwiedzić. Bardzo smaczne i... Magdalena