TIMO Sushi Gdańsk

Sushi

Gdańsk, Złota Karczma 26

Marcin - opinia (2) Bardzo dobre sushi, obsługa w lokalu miła i uśmiechnięta. Na zamówienie... Marcin Polecam (2) Przepięknie podane i pyszne sushi. Na miejscu bajka, sushi masterzy starają... Gic Marietta Polecam! (2) TimoSushi odwiedziłam kilka dni temu drugi raz. Sushi było przepyszne! Dużo... Jolanta Kiezik
Super miejsce! (2) Przepyszne sushi, rewelacyjna zupka tajska oraz przesympatyczna obsługa... Kamila Wspaniałe (2) Wspaniałe sushi! Chyba najlepsze jakie jadłam w Trójmieście Ula Super! na pewno wrócimy! (2) Bardzo smaczne sushi, bardzo miła obsługa. Fajnie, że można usiąść na barze i... Anna Last Martyna - opinia (2) Do Timo wybraliśmy się z polecenia, okazał się to dobry wybór. Menu szerokie,... Martyna Mieszko - opinia (2) Pysznie, świeżo i na czas. Polecam Mieszko Kuba - opinia (2) Sushi bardzo smaczne. Składniki dobrej jakości, dobry ryz i ładnie... Kuba Julia - opinia (2) Najlepsze sushi w mieście. Julia Marina - ocena (2) Najlepsze sushi, zawsze smaczne i ładnie podane. Wracamy tu od lat i polecamy... Marina Adam - ocena (2) Dobre sushi, składniki dobrej jakości. Wrócę na pewno. Adam Kacper - ocena (2) Pyszne, świeże i dobrze zbalansowane sushi. Zdecydowanie jedno z najlepszych,... Kacper Adrian - ocena (2) Bardzo dobre sushi w Gdańsku. Szczególnie polecam Futomaki Philadelphia Sake... Adrian Tomek - ocena (2) Timo Sushi szybko stało się moją ulubioną restauracją sushi w Gdańsku. Menu... Tomek Mikołaj Nowakowski - ocena (2) Bardzo polecam Futomaki Philadelphia Sake w Timo Sushi w Matarni. Łosoś mowi... Mikołaj Nowakowski Karolina Mączyńska - ocena (2) Razem z chłopakiem wybraliśmy się do Timo Sushi w Gdańsku na Matarni i... Karolina Mączyńska Najlepsze w trojmieście (2) Sushi bardzo smaczne przygotowane na bardzo wysokim poziomie,szybka dostawa... Jack Sushi najlepsze w Trojmiescie (2) Nie moge wystawić mniej niż 6! Rewelacyjne sushi najlepsze w trojmiescie .... Agata Przepyszne sushi! (2) Jedno z lepszych miejsc, jakie miałam okazje odwiedzić. Bardzo smaczne i... Magdalena