TK

Witam serdecznie, potrzebuje pilnie zrobić badanie TK jamy brzusznej może być odpłatnie, gdzie polecacie szybko i dobrze, pozdrawiam i serdecznie dziękuje za odpowiedz,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: TK

Moja Mama robiła jamę brzuszną z pęcherzem moczowym niecały miesiąc temu w Afidea na Polanki-terminy kilkudniowe. Ale mówiła, że w szpitalu na zaspie chyba dokładniej. Jak tam z terminami to nie wiem, ale o ile w grę wchodzą pieniądze to pewnie szybkie. Też robią w UCK terminy na nfz na koniec lipca. Ten TK robią też w medycynie morskiej i tropikalnej w Gdyni. Za kasę szybko na nfz na lipiec.

Trzeba sie dowiedziec, gdzie maja dobry i nowocczesny tomograf (mniejsza dawka promieniowania i dokladniejsze wyniki). Kiedys dobry TK mial szpital wojskowy w Oliwie (a dokladniej ta prywatna firma, ktora tam operowala) i wojewodzki (ale tam byly dlugie terminy nawet prywatnie). Jak jest teraz nie wiem. Moge tylko zgadywac, ze w nowym budynku Medycyny Inwazyjnej w Akademi Medycznej na Smoluchowskiego maja dobry TK, bo niedawno wszystko bylo instalowane. Ale trzeba zwrocic uwage, ze TK jest tez w starej czesci i tam pewnie aparat jest duzo starszy.

Inne tematy z forum

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Co na łupież!? (52 odpowiedzi)

Dziewczyny ratujcie:( Od kilku dni borykam się z łupieżem na głowie i za nic nie mogę się go...

lek bez recepty na infekcje pochwy (108 odpowiedzi)

doradźcie jaki lek można kupić bez recepty na infekcje pochwy, wizytę mam dopiero za tydzień, a...