TKF Trójmiejska Kancelaria Finansowa

Doradztwo finansowe Fundusze emerytalne

Gdynia, Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 10/B4

Kamila - opinia (1) Spotkałam się p. Andrzejem pierwszy raz na zoom ponad rok temu. Dowiedziałam... Kamila Tomek - opinia (1) Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta. Pracowałem z... Tomek Bartłomiej - opinia (1) Współpracuje z Panem Andrzejem Jelinek już ponad 5 lat. Zaczęliśmy od IKZE... Bartłomiej
Paweł - opinia (1) Trafiłem do TKF i p. Andrzeja z polecenia. Byłem zainteresowany funduszami... Paweł Marcin - opinia (1) Mam przyjemność współpracować z Andrzejem od prawie dwóch lat i mogę z... Marcin Bartłomiej - opinia (1) Współpracuje z Andrzejem od ponad roku i jestem bardzo zadowolony ze... Bartłomiej Barbara - opinia (1) Ja już coraz bliżej emerytury, a dopiero Pan Andrzej mi wytłumaczył jak się... Barbara Janusz - opinia (1) Moje finanse są pod opieką Pana Andrzeju od kilkunastu lat, kiedy to... Janusz Andrzej - opinia (1) Współpracuję z p. Andrzejem od ponad roku, wszystko w jak najlepszym... Andrzej Filip - opinia (1) Korzystam z pomocy p. Andrzeja w zakresie "porządków" w moich finansach.... Filip Anna - opinia (1) Pan Andrzej w bardzo umiejętny i przystępny sposób pokazał co dzisiaj możemy... Anna Marek - opinia (1) Po tym jak moi rodzice stracili na giełdzie i funduszach w 2007 roku, w całej... Marek Ewa - opinia (1) Trafiłam do p. Andrzeja z polecenia z problemem braku wiedzy na temat... Ewa