Nauka jazdy kurs kat. C w TOMSET Żukowo. (6) Szybko i SKUTECZNIE !!! Szczególne podziękowania dla instruktora P.Tomka,... Paweł z Kaszub ;) POLECAM . (1) Wróciłam do prawka po 4 latach przerwy , wykupiłam dodatkowe godziny w TOMSET... Magdalena.W. POLECAM TOMSET (2) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Poziom nauczania na wysokim poziomie dużo... I.M.
Polecam w 100% !!! (1) Polecam TOMSET w 100%. Miła atmosfera, jazdy bez stresu,krzyku lecz z... Kasia K.. Skrzeszewo wspaniale (1) Moja przygoda z prawem jazdy zaczęła sie 2 lata temu.. po kilku nie zdanych... A. Zarach TOMSET (1) Przygotowania do egzaminu perfekcyjne nauka rewelacja wstap do tomset sam... JAN SZ Rewelacja! (1) U Tomka zaczęłam jeździć po kilku niezdanych egzaminach i wcześniejszym... Ola jak c i c+e to w tomsecie:) (1) co tu duzo mowic atmosfera w porzadku;) c i c+e robiłem jeden po drugim i... kamil Jak zdac to tylko z Tomset :) (2) Jak ktos chce zdac egzamin na prawo jazdy to tylko w TOMSET mu sie to uda!... Magdalena K BARDZO POLECAM (1) NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA PANA EGZAMINATORA!!!!! WSZYSTKIM POLECAM,TYM CO JUŻ... MADZIA SZ Gorąco polecam kurs prawa jazdy w TOMSET - Żukowo (1) Polecam każdemu kto chce zdać szybko prawo jazdy. Zdałem za pierwszym razem,... Karol - Pępowo POLECAM (1) Odbyłem kurs Kat C dzięki P. Tomkowi zdałem za 1 razem teorię na 100% i zaraz... Raphael lepiej być nie mogło :)) (1) widzę że nic się nie zmieniło :) poziom nauczania i cierpliwość na najwyższym... Patrycja W. Najlepsza szkołs (1) Bardzo gorąco polecam, niewiarygodnie dobry nauczyciel i szybkość kursu Paweł M. Polecam wszystkim!!! (1) Pan Tomasz to prawdziwy instruktor, ma wszystkie potrzebne cechy - wiedzę,... Jarek W. Profesjionalizm i efektowna efektywność (1) Godna polecenia bardzo profesjonalna szkoła nauki jazdy. Kurs na kat. C... Adam K wdzięczny za wszystko - opinia (1) Bardzo porządna szkoła, wszystko odbywa się tak jak należy. Wykłady nie były... wdzięczny za wszystko TOMSET stawia na jakość!! (1) Profesjonalizm w 100%. Wyrozumiały i cierpliwy instruktor, wkłada całe serce... Dorota Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Żukowie !!! (1) Zdecydowanie polecam. Nie bede sie rozwodzil nad metodami nauczania , ale... Rafał K. POLECAM !! (1) Profesjonalna i miła nauka. Kurs przeprowadzony sprawnie i bardzo szybko.... Aneta Block