TRAGEDIA

Nie polecam. W sklepie wszystko jest ok, miła obsługa, fachowe doradztwo. Ale gdy już się wpłaci zaliczkę wszystko zmienia się o 180 stopni. Przede wszystkim należy zapłacić za całość z góry łącznie z montażem. Nie ma możliwości zapłacenia np 50% za montaż a resztę po robociźnie. Prosiłem o to bo wiadomo jak jest z takimi sprawami. Nie zawsze zrobione jest tak jak należy i powinno mieć sie jakieś zabezpieczenie. Nie powiedziano mi o tym przy wpłacie zaliczki tak więc nie mogłem odstąpić od umowy bo bym ja stracił. Właściciel sklepu zapewniał nas że wszystko będzie ok. i że na pewni będę bardzo zadowolony. Jednak montażysta spóźnił się 2,5 godz i za bardzo się tym nie przejmował nie mówiąc już o przeprosinac h. Ościeżnica była przycięta krzywo i musiałem ja poprawiać. Na moja wyraźną prośbę o zaakrylowanie szpar miedzy ścianą i ościeżnicą ( okazało się że nie mają akrylu ze sobą )usłyszałem że jest to usługa extra płatna i że ściana jest krzywa. Ciekawy jestem gdzie teraz są proste ściany. Pan po sobie nie posprzątał a montaż 2 par drzwi zajął im 6 godzin. Nie polecam, odradzam. Szkoda czasu i pieniędzy. OMIJAJCIE DDD NA KARTUSKIEJ W GDAŃSKU JAK JAWIĘKSZYM ŁUKIEM!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: TRAGEDIA

ja czekam już 10-ty tydzień i nic :-( miało być 6-8 gdybym wiedział , że tak to wygląda nigdy bym sie nie zdecydował
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1