TRAGEDIA!!!

Obsługa -10!!! Facet nie dość że miał być w 40min to przyjechał po 70min!!! Obsługa tel dostała SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE jak dojechać na jakiej wysokości ulicy, że na tyłach kina, że od takiej a takiej ul. wjazd- nie mogłam odebrać telefonu i na "dzień dobry" zostałam OBRZUCONA PRETENSJĄ od dostawcy!!! SKANDALICZNA OBSŁUGA!!! Pizza serowa fatalna- nie dość że sera z lupą szukać to każdy rodzaj na innym kawałku zamiast razem!!! Jedna pizza 28cm zamiast30!!! Zamówiliśmy pierwszy raz na próbę kierując się pozytywnymi opiniami- CIEKAWE ZA CO TE OPINIE?! Najgorsza pizzeria- głównie dzięki obsłudze Pizza NIEPOCIĘTA!!!! NA NIEDOPIECZONYM CIEŚCIE!!!! FATALNIE SKANDALICZNIE TRAGICZNIE- ja mam ochotę wysłać tam sanepid!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Odpowiedź obiektu:

Witam Panią!
Przepraszam serdecznie za błąd przyjmującej zlecenia. Oczywiście powinna poinformować, że na tak dużą odległość czas oczekiwania wynosi ok. 1 godziny, a nie 40 minut (co jest standardem w odległości 0-3km). Również nie powinna naliczać niesłusznie rabatu. Niestety tego dnia miałem wolne, stąd te nieprawidłowości. Natomiast jest naturalnym, iż dowoziciel w swoim i klienta interesie chce uściślić informacje dotyczące adresu, szczególnie w rejonach mu nieznanych (trzeba było zajechać od innej ulicy, na wysokości zaplecza kina - mu nie znanego, skręcić w uliczkę, której nazwy Pani nie podała). Trochę skomplikowane dla obcego w tym rejonie, poruszającego się głównie po Wrzeszczu.
Brak łączności z Panią wydłużył okres oczekiwania o ok. 15 minut, co miało wpływ również na oczekiwanie następnych klientów. Dowoziciel,
który dostarczał pizzę jest wyjątkowo sumiennym i kulturalnym, starszym człowiekiem zarabiającym w ten sposób na utrzymanie swoje i rodziny.
Potraktowanie go w tak bez obcesowy sposób jest nie fair.
Pizza serowa jest dzielona na różne gatunki sera, chyba, że klient zażyczy sobie inaczej. Pizza ta ze względu na duża ilość sera po przecięciu ponownie się zasklepia (po wyjęciu z pieca ser jest jeszcze płynny).
Zapraszamy Sanepid. Odwiedza nasz dość często - ostatnio był 14.02.2011 poprzednio 7.12.2010. Ze względu na wysokie standardy przestrzegane w firmie nie obawiamy się jego wizyt. Poza tym Sanepidu nie interesuje czas dostawy, ilość sera, rozmieszczenie składników, ani rozmowy telefoniczne lecz higiena w zakładzie, świeżość składników i tym podobne kwestie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: TRAGEDIA!!!

Elunia,nie zesr... sie czasem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0