Re: TRANSCOM WW Co myślicie o pracy w tej firmie???????
~onnnnaaaaaaa;)
(14 lat temu)
Pracę tam świetnie wspominam;)
Super grupa na WBT, miły i fajny lider Dawid T," Sasza", pani z recepcji tez spoko. Marcin szkoleniowiec smieszny i sympatyczny, pani Lidka również ;*
Jak dla mnie dobra organizacja szkoleń, zaje...bista atmosfera pracy dzieki ludziom którzy tam pracuja. Nic dodać nic ując, nie rozumiem negatywnych opinii, ale to nie jest praca dla każdego. Trzeba mieć dystans, poczucie humoru i robic swoje.
Można siedziec , popojac kawki i cherbatki, nawiazywac nowe znajomości i słuchać czasami mega komicznych wywodów klientów.
Co do przerwy to jakos pracując tam ( 4 msc, rok temu, od maja do wrzesnia) nie zauwazyłam aby był z tym problem, przynajmniej dla palaczy bpo zawsze na te 5 min TL puszczali, wystarczyło normalnie poprosić. Czas szybko leci, w środku ładnie, dobre warunki do pracy.
Może nie jest to praca na dluzej tylko na czas studiow na przykład , ale lepszej takiej sie nie znajdzie. A marudzić i narzekać to zawsze na coś mozna. Jak odchodziam to nie płaciłam zadnej kary. Teraz pracuje w TP na Długiej i mam porowanie.
Jęsli zastanawiacie sie TP czy TRANSCOM , wybierzcie to drugie!
Mam mega sentyment do ludzi ktorzy tam pracowali za moich czasow i tesknie ta wyluzowaną atmosferą ktora tam panowała , za tymi wielkimi biorkami, ładna i wielka salą, młodym i swietnym zespołem z WBT i ICC oraz BO. Wszystkich obecnie tam pracujących serdecznie pozdrawiam;)
A jak ktos narzeka na ta prace to niech ja zmieni, bosh... i pojdzie do bierdronki lud lidla. ;D
To praca dla ludzi z dystansem i poczuciem humoru, kontaktowych i otwartych. Co tam robia te narzekające marudy?
Buziaki dla "normalnych " pracownikow;)
10
19