Re: TRANSCOM WW Co myślicie o pracy w tej firmie???????
ja pracuje 2 miesiace i gdyby nie kara umowna to bym juz dawno zrezygnowala, TL sa od tego zeby pomagac, rozumiem ze jak ktos caly czas sie ich o cos pyta to moze ich to wkurzac, ale nie wszystkie informacje da sie sprawdzic w Bazie Wiedzy czy na stronie Play'a na ktorej nawet wyszukiwarka nie dziala bo nie ma sie do niej dostepu. W bazie wiedzy niektore informacje sa wgl nieuporzadkowane, a jak sie pyta TL to jeden mowi jedno, drugi mowi drugie a cala odpowiedzialnosc spada na ciebie jak powiesz cos klientowi zle, mimo ze w tej glupiej BW ani na stronie nie ma zadnych informacji o tym. systemy sie wieszaja, dzialaja beznadziejnie! w tej firmie najwazniejsze sa komputery i akcesoria! zeby znalezc miejsce jest klopot, zeby znalezc dzialajacy szybko komputer to jest spory wysilek, ale zeby znalezc dzialajace sluchawki, myszke i klawiature to trzeba biegac przez 30 minut po calej firmie, a i tak wszystko jest tam popsute, sklejone, jedna sluchawka nie dziala, druga lata i musisz ja trzymac, beznadzieja! do SV nic nie mam bo robia co musza i tyle, babka w recepcji/sekretariacie od 2 miesiecy robi karty wejscia, po tygodniu mowila ze koduje ze niedlugo beda teraz mowi ze za tydzien beda, ale oczywiscie to konsultanci sie obijaja :/ atmosfera jest spoko, mili ludzie, z TL dwoch jest meeega spoko, reszta zachowuje sie jakby mieli wszystkich w d..e i jak o cos ich spytasz to otrzymujesz odp czesto 'poszukaj sobie' jak do nich ide to znaczy ze do cholery nie moge znalezc a nie 'poszukaj sobie' :/ jesli chodzi o przerwy to z tym ze wyjsc na przerwe zawsze mozna to jest totalna lipa, w niedziele w dzien kiedy malo osob dzwoni, czekam po 3h na przerwe bedac 1 osoba w kolejce! i tak czekam az mi sie konczy praca wiec moga mnei w d..e pocalowac za takie przerwy, jak wciskam sobie przerwe na chwile to wrzeszcza i mowia ' a tobie kto przerwe dal' no wtedy to mnie nerwica bierze, ogolnie nie podoba mi sie ta praca, i zeby placic 300zl za szkolenie ktore co nam niby dalo? kilka godzin odsluchow a z systemow to tylko pokazanie co jest i tyle, co prawda trenerzy mega spoko sa i szkolenie ogolnie bardzo przyjemne ale za malo informacji i kiepskie przygotowanie nas do pracy, nikt nie mowi na poczatku jak ta praca wyglada itd, zachecaja tylko konkursami, nagrodami ale nie powiedza nic o wadach. ogolnie wielki minus dla tej firmy i tyle z mojej strony. szczerze NIE polecam :) aczkolwiek niektorym to odpowiada i to tez w sumie rozumiem, ale to tez zalezy jakie ma sie skille podpiete :)
23
3