TROJACZKI!!!!!!!!

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Cześć dziewczyny
Mojemu młodszemu bratu w październiku urodzą się TROJACZKI. Potrójne szczęście ale i potrójna wyprawka. Sporo pieniążków zostało już wydanych na wstępne wyposażenie pokoiku. Chciała bym im pomóc chociaż w kwestii ubranek- po mojej Kornelci zostały już przekazane nawet te „fest różowe”  ale jeśli ktoś ma parę niepotrzebnych ciuszków z chęcią je przyjmę i przekażę w odpowiednie ręce ( brat mieszka w pięknej wiosce koło Ostrołęki). Dodam jeszcze tylko że obecni mieszkańcy brzuszka mojej bratowej to CHŁOPCY.
Ciuszki oczywiście mogę odebrać osobiście wystarczy tylko napisać do mnie meila
klara-81@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: TROJACZKI!!!!!!!!

Podbijam, może akurat ktoś będzie w stanie pomóc. Ja niestety nie mam dziecka.

hop ...........hop..........

o ja gratulacje dla braciszka hehe ale strzał :)

kuzynka ma trojaczki ale 3 dziewuszki ale juz wszystko wydała buuu :(

Witam!
Mam do oddania troche ubranek,dla noworodka i troszke starszego dzieciaczka.Napisz moze co jeszcze jest potrzebne?Co rodzice juz kupili a co sie im przyda?Mam jeszcze taka komode kąpielową z wanienka.przewijak na wanience jest juz troszke zniszczony,ale ogolnie dziala.

niestety ktoś mnie ubiegł :(

hej, znalazlam dzis takie ogloszenie - pisz szybciutko, moze jeszcze sie uda:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/oddam-potrzebujacym-worek-ubranek-dla-dziecka-rozm-50-68-cm-za-paczke-mleka-bebiko1-ogl1792814.html

Klara ja mam do oddania ubranka,bardzo dużo i niezniszczone,wanienke,mały odciągacz do pokarmu ręczny i coś tam jeszcze może bym znalazła,odbiór gdynia,pisz na maila jest w profilu jesli będziesz zainteresowana:)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/dla-niemowlaka-ubranka-czapeczki-i-niedrapki-siatka-oddam-ogl1806074.html

znowu wyszperalam w ogloszeniach!

Inne tematy z forum

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Jak daleko z PKS na PKP w Gdyni? (13 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym zapytać czy dworzec PKS w Gdyni jest blisko dworca PKP? Jaka to mniej-więcej...