CZEŚĆ DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ WIE COŚ NA TEMAT WESELA W GARNIZONIE MARYNARKI WOJENNEJ W TRZECH BRAMACH NA OKSYWIU? BO BŁAM SIE PYTAĆ I POWIEM WAM ZE CENY MAJĄ DOBRE BO 100 ZŁ /OS SALA OLBRZYMIA . POWIEDZCIE COŚ
00
Re: TRZY BRAMY
araga
(17 lat temu)
witaj, znam od podszewki to miejsce. Pracowalam tam jako kelnerka wlasnie podczas wesel. Moge szczerze polecic to miejsce. Mila obsluga, duuuzo jedzenia. Pan Adam i Pani Marzena (nie wiem z kim rozmawialas) moga byc pomocni przy organizacji np pomoc zalatwic zespol albo dekoracje sali itp. Poza tym cene caly czas maja dobra no i faktycznie ta duza, przestronna sala. pozdrawiam
00
agatonia
(17 lat temu)
bylam tam ostatnio na weselu powiem tak - sala owszem duza ladna taka niebieska i wysoka to plus ale maloooo jedzenia bylo - z cieplymi daniami podczas wesela to wogole bez komentarza ale dodam ze to co bylo bylo smaczne :-)
00
elfik95
(17 lat temu)
Byłam tam rok temu. Podobała mi się jedynie sala i orkiestra :) reszta - szkoda słów. Para Młodych i rodzice zawiedzeni, bo było mało jedzenia :/ że na poprawiny przywieźli swoje jedzenie :/
00
elfik95
(17 lat temu)
sorki byłam tam 2 lata temu :) jak ten czas szybko leci :)