TT Biuro

Współdzielenie biura - coworking

Gdynia, al. Zwycięstwa 241/13

wczoraj zarejestrowałam dzialalnosc (2) mam adres w luksusowym biurowcu w Gdyni. To wazne bo na co dzien pracuje w... Ela Kochanowska Szybko i bezproblemowo załatwiłem formalnosci (1) Do tego pyszna kawka. Pani w sekretariacie krok po kroku pomogla mi wypelnic... Kamil Rychta Darmowe logo i pyszna kawa (1) Podpisujac umowe na wirtualne biuro, otrzymalam mozliwosc darmowego... Magda K
Polecam każdemu, szybko i bez problemow (1) Wirtualne Biuro w Tritum Business Park polecam każdemu, kto nie chce... Monika Szybko i bez problemow (1) Szybko zalatwilem wszystkie formalnosci na miejscu. Bardzo miłe Panie, które... Grzesiek Profesjonalne biuro dla wymagajacych (1) Biuro zlokalizowane w Tritum w Gdyni Orłowo. Bardzo dobra lokalizacja, do... Jacek Krys. Fajna lokalizacja (1) Od kilku tygodni korzystam z wirtualnego biura w Tritum Business Park. Z... Krzysztof Piekne biuro w centrum Orłowa (1) Biuro z bardzo dobra lokalizacja w centrum Orłowa. Poruszam sie komunikacja... Elżbieta Bardzo ladne biuro w dobrej lokalizacji (1) Na plus lokalizacja. Jest gdzie zaparkowac. Gdy dostaje poczte, tego samego... Wlasna dzialalnosc