Ta szkoła to nieporozumienie

Temat dostępny też na forum: SP nr 52
Nauczyciele sprawiają wrażenie jakby pracowali za karę, byle tylko "odpękać" swoje. Niemili dla dzieci, krzyczą, nic nie dają od siebie. Nie polecam. Pani od religii straszy dzieci, pani od angielskiego tylko narzeka i nic nie uczy.
Nie ma boiska, naokoło szkoły jakieś dziury, niezagospodarowane miejsca porośnięte krzakami.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

dobra szkoła

a ja mam odmienne zdanie, otoczenie przyzwoite, boisko duże chociaż nie najpiękniejsze - Dyrektorka stara się od dawna coś z tym zrobić, idąc dalej szkoła czysta, dużo zajęć pozalekcyjnych, nauczyciele cóż zależy na kogo się trafi ale na ogół uśmiechnięci i kompetentni - ale rzeczywiście Pani od angielskiego nie poraża zaangażowaniem, jedzenie na stołówce smaczne i przygotowywane na miejscu. Szkoła raczej kameralna, wszyscy się znają, wiele imprez okolicznościowych i festynów. Z tego co wiem nie najgorsze wyniki uczniów na tle innych szkół publicznych
Oby każda szkoła publiczna była taka, tyle w temacie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: dobra szkoła

Hmm...inaczej wg mnie wygląda boisko, to co u nich jest to jest pastwisko bardziej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Prywatnych szkół jest sporo w trójmieście. Droga wolna
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

to nie o to chodzi, żeby tylko od prywatnych szkół wymagać tego co powinno być w szkole bez dwóch zdań. Znam szkoły państwowe które mają super warunki, a tutaj pani dyrektor liczy na budżet obywatelski, że stamtąd dostanie boisko, elewację bo nie potrafi załatwić tego sama w odpowiednich instytucjach. I wygląda to jak wygląda, boisko to raczej pastwisko, gorzej niż boiska w wiejskich szkołach.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0