Szkoła Podstawowa nr 52 przy Kościuszki i 24 przy Wenedy - proszę o opinie. (7) Drodzy jak oceniacie poziom nauczania w SP 52 przy Kosciuszki oraz 24 przy... Beata Poszukiwany Stolarz (1) Szukam stolarza do wykonania progu do drzwi. Okolice Brzeźna Dorota ul. Lelewela, wrzeszcz (19) witam, Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na ul.Lelewela. Dogodna... Tom
szukam: stomatolog z Wrzeszcza (7) Witam, pewnie temat się powtarzał, ale pozwolę sobie odświeżyć :) Szukam... ktosia1 do wspólnego biegania/fitnessu/wsparcia w odchudzaniu (19) poszukuję koleżanki do wspólnego biegania...i j.w. mam spory balast do... kachna Próg do drzwi (5) Szukam stolarza do wykonania progu do drzwi i zabudowy gazomierza w przedpokoju. grugra Wyłudzanie pieniędzy przez rekrytacje (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-w-solarium-ogl58813713.... Funk Zaginiony kot (1) w nocy 7-8 na Krzemienieckiej zaginal szary pregowany kot z bialymi lapkami i... Marzena Truchtanie, nordic walking, rower - Gdańsk Wrzeszcz (5) Hej, wracam powoli do aktywności fizycznej po długiej przerwie przez... K. XIX LO - co sądzicie? (2) Witam, Może nie jest to już odpowiedni czas na migrację ze szkoły do... zziajany siódemką Kolejne spotkanie Grupa 20-35 lat +/- Zapraszamy :) (1) Organizujemy kolejne spotkanie ludzi w grupie wiekowej 20-35lat (+/-). Naszym... limitless Gimnazja - Wrzeszcz Dolny, proszę o opinie. (3) Czesc, Potrzebuję wsparcia osób doświadczonych. Szukamy dla naszego... Fellow_74 Tramwaj przez Wyspianskiego, Miszewskiego (6) Otrzymalismy pismo informujace o planach puszczenia przez te ulice tramwaju... ania A propos zbędnych ścieżek rowerowych, ale w Gdańsku. (9) jeśli są prowadzone tak jak we Wrzesczu na odcinku Miszewskiego -... rowerowiec Ta szkoła to nieporozumienie (5) Nauczyciele sprawiają wrażenie jakby pracowali za karę, byle tylko "odpękać"... Zbigniew Szukam koleżanki do spacerów z dzieckiem (1) Mieszkam we wrzeszczu mam 8-miesiecznego synka ,szukam koleżanki z dzieckiem,... user_138512623378 Kurtka Reebok wiosenna dla chłopca na 24 miesiace rozmiar za 11 zł!!!:) (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/kurtka-reebok-chlopieca-na-wiosne... user_138512623378 Koleżanka do spacerów z dziećmi Wrzeszcz (1) Witam mam 25 lat, 8-miesięcznego synka, szukam nowych koleżanek do spacerów z... Gosia Sprawdzony weterynarz dla psa. Pilne!!! (11) Od niedawna mieszkam we Wrzeszczu . Moja psinka potrzebuje pilnie weta. Jest... kama Wózkowo - spacerowo we Wrzeszczu mama półrocznego chłopca (1) Chętnie poznam inną mamę , która mieszka blisko w celu wspólnego spędzania... user_138512623378